• Banner

  • Banner

  • Banner

ABS élzáró a munkalaphoz EGGER Kasmírszürke U702/ST89

315662

Az ABS él ára 1 méterre vonatkozik.

Az ABS él minimális beszerzési ára 5 méter.

Ez az él konyhai munkalapokhoz alkalmas.

Hogyan vásárolhat több métert:

  1. Mennyiség esetén kérjük, válassza ki, hány méterre van szüksége (minimum 5 méter).
  2. Ha hozzáadja a terméket a kosarához, majd úgy találja, hogy többre van szüksége, jegyezze fel, hogy hány méterrel többre van szüksége (most már lehetséges 5-nél kevesebbet hozzáadni, mivel a kosár már 5 méterrel van feltöltve).
Élvastagság
Él magassága
1 699 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Minimális rendelési egység a termékből: 5.

Leírás

ABS (akrilnitril-butadién-sztirol) műanyag élzárót Pinia Cascina jellemzi a nagy ütésállóság és ellenáll a mechanikai sérüléseknek, víz, zsír és tisztítószereknek. Ez a 42 mm széles és 2 mm vastagságú ABS él konyhai munkalapokhoz alkalmas.

Az ABS élhez javasoljuk az AG Contact spray ragasztó beszerzését, hogy az él biztonságosan a munkalaphoz ragadjon. A ragasztó megtalálható a tartozékválasztékban vagy a kapcsolódó termékek között.

Termék részletei
315662
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
ABS
Szélek kialakítása
UNI szín
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: U702/ST9

Márka: Egger

Faforgácslap EGGER kasmírszürke U702/ST9

18 mm vastag faforgácslap A forgácslap a mérete miatt csak személyes átvételre alkalmas. Ha megmunkált deszkára van szüksége, akkor szállítással is el tudjuk küldeni Önnek. Ebben az esetben kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, e-mailben vagy telefonon.
Ár 65 136 Ft
Bővebben
Egger
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: U702/ST8

Márka: Egger

Hátlap a munkalaphoz EGGER Kasmírszürke / U702

A konyhai hátlap forgácslapból készült, laminált bevonattal. Nagyfokú ellenállás a sérülésekkel, igénybevétellel vagy magas hőmérséklettel szemben a használat során. Félkész termékek közül választhat, vagy a termék személyre szabható . Ebben az esetben válassza az egyéni méretek opciót, és adja meg a kívánt méreteket. Ha a táblát ABS-szegéllyel is...
Starting from Ár 35 520 Ft
Bővebben
Egger
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: AG/500

Márka: Agglu

AG Contact spray ragasztó (500 ml)

Az AG Contact ragasztó tartós kötést hoz létre különböző anyagok és fémek, kemény műanyagok és fa között. Alkalmas szálas, porózus és nem porózus anyagok, habok, textíliák ragasztására, sík anyagok ragasztására. Ragasztáskor ajánlott a ragasztót mindkét ragasztandó felületre felvinni, két rétegben, ha nagyon nedvszívóak. Nem alkalmas vinil, polisztirol,...
Ár 5 960 Ft
Bővebben
Agglu
Dodanie do 3-4 dní
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 6.06.503

Márka: Interex

Saroklemez csatlakozó 38 mm-es munkalaphoz / Alumínium

Sarokléc két deszka összekötésére egy sarokban, alumíniumból. A szegélyléc 38 mm vastagságú munkalapokhoz készült. 3 hosszban kapható 600, 635 és 900 mm-es méretben. A szerelvény univerzális a bal és a jobb oldalhoz egyaránt.
Ár 1 824 Ft
Bővebben
Interex
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: U702/ST89

Márka: Egger

Munkalap EGGER Kasmírszürke U702/ST89

38 mm vastag munkalap forgácslapból és laminált bevonattal. Nagyfokú ellenállás a sérülésekkel, igénybevétellel vagy magas hőmérséklettel szemben a használat során. Félkész termékek közül választhat, vagy a termék méretre vágható . Ebben az esetben válassza az egyéni méretek opciót, és adja meg a kívánt méreteket. Ha a táblát ABS-szegéllyel is szeretné...
Starting from Ár 36 480 Ft
Bővebben
Egger
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: U702

Márka: Egger

Vízzáró profil EGGER Kasmírszürke / U702

Vízzáró profil WAP kasmírszürke. A vízzáró profilok ideálisak a munkalap és a hátlap (vagy akár egy sima fal) funkcionális összekötésére, amellyel színben megegyeznek. A vízzáró profilokat 4100 mm-es standard hosszúságban kínáljuk.
Ár 12 850 Ft
Bővebben
Egger
Dodanie do 3-4 dní