• Banner

  • Banner

  • Banner

ABS él KRONOSPAN cseresznye / 344

497608

A hátlap széleinek vagy nagy felületű anyagok vágott darabjainak lezárásához. Az ár egy szabványos méter

Élvastagság
Él magassága
Ragasztó
528 Ft /meter
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Minimális rendelési egység a termékből: 10.

Leírás

Az ABS (akrilnitril-butadién-sztirol) műanyag peremet nagy ütésállóság és a mechanikai sérülésekkel, vízzel, zsírral és tisztítószerekkel szembeni ellenállás jellemzi. Alkalmas minden bútorhoz, különösen ott, ahol nagy mechanikai igénybevétel várható.

Kínálatunkban 0,4 mm és 2 mm vastagságú élek (lekerekített élű), ragasztóval ellátott vagy ragasztó nélküli változatokban, minden típus színtartó és egészségre ártalmatlan.

Az ABS élhez ABS élvágót ajánlunk (0,4 mm vastag élhez ajánljuk, 2 mm vastagság esetén a pengék eltörhetnek), amely egyszerűen a kívánt szélességre és hosszúságra vágja az éleket. Ha ragasztó nélküli éleket választ, javasoljuk, hogy vásároljon AG Contact spray ragasztót, hogy az éleket biztonságosan a táblára ragassza. Mind a vágógépet, mind a ragasztót megtalálja a tartozékok menüpontban vagy a kapcsolódó termékek között.

Termék részletei
497608
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
ABS
Szélek kialakítása
Fa dekoráció
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: AG/500

Márka: Agglu

AG Contact spray ragasztó (500 ml)

Az AG Contact ragasztó tartós kötést hoz létre különböző anyagok és fémek, kemény műanyagok és fa között. Alkalmas szálas, porózus és nem porózus anyagok, habok, textíliák ragasztására, sík anyagok ragasztására. Ragasztáskor ajánlott a ragasztót mindkét ragasztandó felületre felvinni, két rétegben, ha nagyon nedvszívóak. Nem alkalmas vinil, polisztirol,...
Ár 5 960 Ft
Bővebben
Agglu
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 495387

Márka: Kronospan

Faforgácslap KRONOSPAN cseresznye / 344

18 mm vastag forgácslap laminált bevonattal egy neves gyártótól, kiváló minőségű maglap és laminált lemez. Kívánságára a deszkát az Ön által igényelt pontos méretekre vágjuk, valamint minőségi szegéllyel csíkozzuk. Kapcsolatba léphet velünk online chat-en, e-mailben vagy telefonon. A forgácslapok a formátum miatt csak személyes átvételre alkalmasak....
Ár 43 200 Ft
Bővebben
Kronospan
Dodanie do 3-4 dní