• Banner

  • Banner

  • Banner

ABS élzáró Tölgy Gladstone Tobacco H3325/ST28

450728

Az ABS élzáró Tölgy Gladstone Tobacco ára 1 méterre vonatkozik.

Az ABS élzáró Tölgy Gladstone Tobacco minimális rendelési mennyisége 10 méter.

Hogyan vásárolhat több métert:

  1. Kérjük, válassza ki, hány méterre van szüksége (minimum 10 méter).
  2. Ha hozzáadja a terméket a kosárhoz, majd úgy találja, hogy többre van szüksége, jegyezze fel, hogy hány méterrel többre van szüksége (most már lehetséges 10-nél kevesebbet hozzáadni, mivel a kosár már 10 méterrel van feltöltve).
Élvastagság
Él magassága
Ragasztó
288 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Minimális rendelési egység a termékből: 10.

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Leírás

Az ABS (akrilnitril-butadién-sztirol) műanyag szélű Tölgy Gladstone imitáló, fadíszítésű, nagy ütésállóságú és mechanikai sérülésekkel, vízzel, zsírral és tisztítószerekkel szembeni ellenálló képességgel rendelkezik. Alkalmas minden bútorhoz, különösen ott, ahol nagy mechanikai igénybevétel várható.

Kínálatunkban 0,4 mm és 2 mm vastag élek (lekerekített élű), ragasztóval ellátott vagy ragasztó nélküli változatokban, minden típus színtartó és egészségre ártalmatlan.

Az ABS élzáróhoz ABS élvágót ajánlunk (0,4 mm vastag élhez ajánljuk, 2 mm vastagság esetén a pengék eltörhetnek), amely egyszerűen a kívánt szélességre és hosszúságra vágja az éleket. Ha ragasztó nélküli éleket választ, javasoljuk, hogy vásároljon AG Contact spray ragasztót, hogy az éleket biztonságosan a táblára ragassza. Mind a vágógépet, mind a ragasztót megtalálja a tartozékok menüben vagy a kapcsolódó termékek között.

Termék részletei
450728
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
ABS
Szélek kialakítása
Fa dekoráció
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: H3325/ST28

Márka: Egger

Faforgácslap tölgy Gladstone dohány H3325/ST28

Laminált forgácslap 2070 x 2800 mm-es méretben A forgácslapok a formátum miatt csak személyes átvételre alkalmasak. Ha megmunkált deszkára van szüksége, akkor szállítással is el tudjuk küldeni Önnek. Ebben az esetben kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, e-mailben vagy telefonon.
Ár 119 520 Ft
Bővebben
Egger
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: AG/500

Márka: Agglu

AG Contact spray ragasztó (500 ml)

Az AG Contact ragasztó tartós kötést hoz létre különböző anyagok és fémek, kemény műanyagok és fa között. Alkalmas szálas, porózus és nem porózus anyagok, habok, textíliák ragasztására, sík anyagok ragasztására. Ragasztáskor ajánlott a ragasztót mindkét ragasztandó felületre felvinni, két rétegben, ha nagyon nedvszívóak. Nem alkalmas vinil, polisztirol,...
Ár 5 960 Ft
Bővebben
Agglu
Dodanie do 3-4 dní