• Banner

  • Banner

  • Banner

Akasztórúd LED világítással CESAR / Sötétbarna

5074013

Akasztórúd szekrényhez vagy gardróbhoz LED világítással és mozgásérzékelővel, amely az egyik oldalsó támaszban található és a fedél alatt rejtett újratölthető akkumulátorral működik, amely könnyen feltölthető 5V DC 1A mobil töltővel, micro USB B típusú porttal (nem tartozék), anélkül, hogy össze kellene hajtani az akasztórudat.

Az akkumulátor LED-es kijelzővel rendelkezik, amely a töltés befejeztével kb. 4 óra elteltével pirosról zöldre vált, ha a töltés befejeződött.

Beépített mozgásérzékelője lehetővé teszi, hogy bekapcsolja a fényt, ha 1,5 méternél kisebb távolságra közelít, és 15 másodpercre kikapcsolja, miután elhagyta az érzékelési tartományt.

A rúd alumíniumból készült, félmerev PVC gumival, hogy megakadályozza a fogasok mozgását és a rúd sérülését , és a szekrény belső méretére vágható.

Könnyű vezeték nélküli telepítés a mellékelt oldalsó konzoloknak és rögzítő csavaroknak köszönhetően. A legjobb megoldás a belső szekrényvilágításhoz, hogy a ruhadarabok könnyen megtalálhatók legyenek a sötétben.

Kivehető akkumulátorral rendelkező funkció, amely újratölthető 5V DC 1A mobil töltővel, micro USB B típusú porttal.

A csomag tartalma: hosszúságú akasztórúd, akasztórúdvégek, LED szalag, mozgásérzékelő, újratölthető akkumulátor, rögzítőanyag. Az 1,158 m hosszúsághoz egy középső konzolt is mellékelünk a nagyobb stabilitás érdekében.

LED szalag színe semleges fehér 4.000K

Szerelési videó:

Mellékelve találja a szerelési útmutatót PDF formátumban.

Az akasztórúd hossza
21 600 Ft /sada
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
5074013
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Alumínium
Felületkezelés
Sötétbarna
Magasság
31 mm
Vastagság
14 mm
Csatolmányok
Letöltés
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 5049317

Márka: Emuca

Rejtett vezeték nélküli töltő 60 mm AIRTOP / Fekete

Az Airtop 2 rejtett egy vezeték nélküli töltő, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan töltse a QI vezeték nélküli töltési technológiával kompatibilis elektronikus eszközeit. Az asztal vagy fafelület aljára szerelhető, és láthatatlan marad a bútorokban. A QI vezeték nélküli töltési technológiának köszönhetően nincsenek csatlakoztatható kábelek,...
Ár 18 240 Ft
Bővebben
Emuca
Na objednávku

Cikkszám: 121.0307.568

Márka: Franke

Hulladékgyűjtő FRANKE SOLO 50

Franke Solo 50 hulladékgyűjtő. A SOLO szortírozó fedél aktív szénszűrőt tartalmaz, amely elnyeli a kellemetlen szagokat.
Ár 60 800 Ft
Bővebben
Franke
Dodanie do 3-4 dní