• Banner

  • Banner

  • Banner

Akasztórúd LED világítással CESAR / Alumínium

5074062

Akasztórúd szekrényhez vagy gardróbhoz LED világítással és mozgásérzékelővel, amely az egyik oldalsó támaszban található és a fedél alatt rejtett újratölthető akkumulátorral működik, amely könnyen feltölthető 5V DC 1A mobil töltővel, micro USB B típusú porttal (nem tartozék), anélkül, hogy össze kellene hajtani az akasztórudat.

Az akkumulátor LED-es kijelzővel rendelkezik, amely a töltés befejeztével kb. 4 óra elteltével pirosról zöldre vált, ha a töltés befejeződött.

Beépített mozgásérzékelője lehetővé teszi, hogy bekapcsolja a fényt, ha 1,5 méternél kisebb távolságra közelít, és 15 másodpercre kikapcsolja, miután elhagyta az érzékelési tartományt.

A rúd alumíniumból készült, félmerev PVC gumival, hogy megakadályozza a fogasok mozgását és a rúd sérülését , és a szekrény belső méretére vágható.

Könnyű vezeték nélküli telepítés a mellékelt oldalsó konzoloknak és rögzítő csavaroknak köszönhetően. A legjobb megoldás a belső szekrényvilágításhoz, hogy a ruhadarabok könnyen megtalálhatók legyenek a sötétben.

Kivehető akkumulátorral rendelkező funkció, amely újratölthető 5V DC 1A mobil töltővel, micro USB B típusú porttal.

A csomag tartalma: hosszúságú akasztórúd, akasztórúdvégek, LED szalag, mozgásérzékelő, újratölthető akkumulátor, rögzítőanyag. Az 1,158 m hosszúsághoz egy középső konzolt is mellékelünk a nagyobb stabilitás érdekében.

LED szalag színe semleges fehér 4.000K

Szerelési videó:

Mellékelve találja a szerelési útmutatót PDF formátumban.

Az akasztórúd hossza
21 120 Ft /sada
Adóval együtt
Mennyiség
Na objednávku

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. október 3., csütörtök

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
5074062

Adatlap

Anyag
Alumínium
Felületkezelés
Alumínium
Magasság
31 mm
Vastagság
14 mm
Csatolmányok
Letöltés
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 7113049

Márka: Emuca

Kihúzható keret csillapítással NEXUS / Bézs színű

Az exkluzív NEXUS rendszer ideális megoldás a gardróbszekrényekhez. A szerkezeti váz mindig ugyanaz, és Ön csak a NEXUS rendszer egyes részeit egészíti ki az igényeinek és a használatnak megfelelően. A keretet ki kell egészíteni egyedi elemekkel, akár polcokkal, akár más különböző nadrág- vagy cipőtartókkal. Az egyes szekrények szélessége a rendszer által...
Ár 37 824 Ft
Bővebben
Emuca
Na objednávku

Cikkszám: PX054K01

Márka: Paradox

Cipőtartó ülőpaddal EMPORIO / Világosbarna

Bemutatjuk az EMPORIO cipőszekrényt ülőpaddal : elegancia és funkcionalitás egyben Keresi a módját, hogy előszobáját vagy gardróbját egy csipetnyi modern luxussal dobja fel? Az EMPORIO cipősarok ülőpaddal a stílus és a praktikum tökéletes kombinációját kínálja. Élvezze az egyedi dizájnt, amely bármilyen belső teret kiemel, miközben olyan funkcionális...
Ár 19 960 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 7112049

Márka: Emuca

7 darabos rúd nadrágtartó készlet a NEXUS rendszerhez / bézs színű

Az exkluzív NEXUS rendszer ideális megoldás a gardróbszekrényekhez. A szerkezeti váz mindig ugyanaz, és Ön csak a NEXUS rendszer egyes részeit egészíti ki az igényeinek és a használatnak megfelelően. Rudak 7 darabból álló nadrágtartó kialakításához. A rudakhoz a NEXUS szerkezeti keretnek kell tartoznia.
Ár 9 552 Ft/7 ks
Bővebben
Emuca
Na objednávku

Cikkszám: 7115920

Márka: Emuca

Függő tároló kiegészítők számára NEXUS / Dairy

Az exkluzív NEXUS rendszer ideális megoldás a gardróbszekrényekhez. A szerkezeti váz mindig ugyanaz, és Ön csak a NEXUS rendszer egyes részeit egészíti ki az igényeinek és a használatnak megfelelően. Konténer a nexus rendszer reling rögzítésével a különböző kiegészítőkhöz. A NEXUS építési keretet a konténerrel együtt kell megrendelni.
Ár 4 128 Ft
Bővebben
Emuca
Na objednávku