• Banner

  • Banner

  • Banner

Csaptelep Franke FG 1554 / Arany matt

115.0711.558

A Franke FG 1554 egy olyan konyhai csaptelep, amely egyesíti a funkcionalitást és a modern dizájnt. Ez a keverőcsap karos vízkeverést kínál, és akár 360°-os elfordulással, nyomással működtethető, ami rugalmasságot biztosít a használat során. További előnye a vízsugárszabályzóval felszerelt kihúzható kifolyócső, amely lehetővé teszi a zuhany és a sugár üzemmód közötti váltást. Az 55 cm hosszúságú csatlakozótömlők biztosítják a megbízható csatlakozást a vízellátó rendszerhez.

Vízáramlás: 6,9 l/perc (3 bar nyomáson) a lamináris áramlásnak köszönhetően, amely minimálisra csökkenti a vízkőlerakódást és kristálytiszta vízsugárzást garantál.

Vízsugárszabályzó típusa: lamináris a víz turbulenciájának minimalizálása érdekében.

Csapfurat átmérője: 35 mm az egyszerű telepítés érdekében.

Vezérlés:Vezérlőkar az oldalon

A Franke Mythos Masterpiece FG 1554 a Mythos termékcsalád része, dizájnja tökéletesen illeszkedik a modern konyhákhoz. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely tartós és higiénikus. A teljesen rozsdamentes acélból készült anyag luxus megjelenést kölcsönöz a csaptelepnek, és hosszú élettartamot garantál.

Ez a modell a Franke csúcsminőségét képviseli, amely a konyhai rendszerek terén világelső, az innováció és a minőség több mint egy évszázados hagyományával rendelkező cég.

239 600 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
115.0711.558
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Arany
Szerelőnyílás
Ø 35 mm
Magasság
466 mm
A csaptelep forgathatósága
360 °
Csaptelep típusa
Kerámia betét
Kihúzható zuhanyzó
Igen
A csaptelep beszerelése
Munkalaphoz/mosogatóhoz