• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Kiárusítás!
  • Alacsonyabb ár

2 db dohányzóasztal GALAXIA / Fekete matt

PXT02NV1

Fedezze fel az eleganciát és a funkcionalitást a 2db GALAXIA dohányzóasztal szettünkkel.

GALAXIA dohányzóasztal szettünk tökéletes harmóniát képvisel a modern design és a praktikus funkcionalitás között. Ez az exkluzív, két dohányzóasztalból álló szett nemcsak a nappaliba, hanem a hálószobába is ideális mellékasztalnak. Az acél és a minőségi forgácslap kombinációjával kombinált masszív felépítésük biztosítja, hogy évekig szolgálják otthonát.

Fedezze fel, miért válassza a GALAXIA-t?

1. Többcélú felhasználás: a GALAXIA asztalokat nemcsak a nappaliban használhatja dohányzóasztalként, hanem a hálószobában éjjeliszekrényként is. Sokoldalúságuk és stílusos kialakításuk bármilyen bútorhoz illeszthető.

2. Kiváló minőségű anyagok.

3. Egyszerű, mégis stílusos kialakításukkal olyan modern megjelenést kölcsönöznek otthonának, amely soha nem megy ki a divatból.

4. Rugalmasság a helyváltoztatásban: A könnyű kezelhetőség és az ideális méretek lehetővé teszik, hogy az asztalokat gyorsan oda helyezze, ahol éppen szükség van rájuk. Akár a kanapé kiegészítőjeként, akár praktikus éjjeliszekrény-segítőként.

5. Könnyű karbantartás: Az asztalok felületét úgy tervezték, hogy ellenálljanak a mindennapi használatnak, és könnyen tisztíthatók, így csökkentve a gyakori karbantartás szükségességét.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy feldobja otthonát ezzel a multifunkcionális és esztétikus GALAXIA mellékasztal szettel. Egy befektetés a minőségbe és a stílusba, amely bármilyen teret átalakít, és maximális elégedettséget nyújt a használat során. Rendelje meg készletét még ma, és tapasztalja meg a GALAXIA által nyújtott különbséget!

23 960 Ft
19 168 Ft /set 20% megtakarítás

( Legalacsonyabb ár utoljára 90 nap volt 19 168 Ft )
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 23., hétfő

Termék részletei
PXT02NV1
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fekete matt
Helyreigazítás
Igen
Maximális terhelés
30 kg
Szélesség
450 mm
Magasság
550 mm