• Banner

  • Banner

  • Banner

Dohányzóasztal szett 2db LION / Fekete matt - vintage fa

PX012B01

2 db dohányzóasztal LION / Fekete matt - vintage fa

Lépjen be az elegáns dizájn és funkcionalitás világába a LION 2db dohányzóasztal szettünkkel, matt fekete színben, vintage fával. Ezek az asztalok nem csupán bútorok, hanem műalkotások, amelyek lenyűgözően stílusos és tágas térré varázsolják nappaliját.

Képzelje el azt az érzést, amikor egy hosszú nap után kedvenc könyvével és egy csésze kávéval leül a kényelmes foteljébe. A LION dohányzóasztalaink pontosan azt jelentik, ami hiányzik az életéből. Modern bájával és precíz kivitelezésével biztos lehet benne, hogy olyan terméket kap, amely nemcsak megszépíti otthonát, hanem hosszú éveken át kitart.

Ezeknek az asztalkáknak minden részletét gondosan megterveztük, hogy maximális esztétikát és funkcionalitást kínáljanak. Az acélszerkezet tartósságot és stabilitást biztosít, míg a rusztikus asztallapok egy letűnt korszak báját varázsolják a belső térbe. A kompakt méretnek köszönhetően ezek az asztalok ideálisak bármely helyiségbe, legyen az nappali, hálószoba vagy dolgozószoba.

Ragadtassa el magát a legújabb loftbútor trendnek, és tegye teljessé otthonát olyan bútorokkal, amelyek nemcsak szépek, hanem praktikusak is. A LION dohányzóasztalokkal varázsolja a mindennapi pillanatokat különleges élményekké.

A termék kiemelkedő jellemzői:

- Elegáns dizájn: a fekete matt acél és a vintage fa kombinációja modern, mégis rusztikus megjelenést kölcsönöz otthonának.

- Stabil felépítés: Az acél lábak biztosítják az asztalok szilárdságát és stabilitását, amelyek sok éven át tartanak

- Kompakt méret: Ideális kis terekbe, ahol minden centi számít.

- Sokoldalú felhasználás: Tökéletesen illeszkedik a nappaliba, a hálószobába vagy a dolgozósarokba.

- Egyedi stílus: A rusztikus asztallapok különleges karaktert és melegséget kölcsönöznek a belső térnek.

Ne habozzon, fektessen be a LION dohányzóasztalaink által kínált minőségbe és stílusba. Élvezze harmonikus és gyönyörű otthonát, ahol mindig tökéletesen érzi magát.

13 160 Ft /set
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
PX012B01
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél/fa
Felületkezelés
Fekete
Helyreigazítás
Nem
Maximális terhelés
20 kg
Szélesség
380 mm
Magasság
475 mm