• Banner

  • Banner

  • Banner

Dohányzóasztal LUNIA Mini / Fekete matt - vintage fa

PXT57X

Bemutatjuk a LUNIA Mini dohányzóasztalt - az időtlen vintage dizájn és a modern ipari stílus elegáns kombinációja. Ez a kerek dohányzóasztal fekete acélvázzal és gyönyörűen megmunkált fával a megfelelő felfrissülés otthonába. Minden részletet gondosan átgondoltunk, hogy ne csak esztétikai élményt, hanem praktikumot és kényelmet is nyújtson.

Miért érdemes ezt az asztalt választania?

Képzelje el, hogyan alakul át a lakótér a LUNIA Mini köretasztallal. Az 570 mm-es magassága és 500 mm-es átmérője tökéletes méretek ahhoz, hogy bárhol elférjen - akár a nappaliban, akár az irodában vagy akár a hálószobában. Vintage forgácslapja nemcsak szép, hanem tartós is, így hosszú élettartamot biztosít. A fekete acélkeret modernitást és stabilitást kölcsönöz az asztalka oldalának, így bármilyen beltérbe illik.

Inspirálódjon a kifinomultság és a praktikum egy bútordarabban

Ne becsülje alá a különbséget, amit a megfelelő dohányzóasztal jelenthet. A LUNIA Mini dohányzóasztal tökéletes példa arra, hogyan lehet a szépséget a funkcionalitással ötvözni. Már nem csak arról van szó, hogy hová helyezed a kávéscsészédet vagy a könyvedet - hanem arról is, hogy hogyan érzed magad az otthonodban. A LUNIA Mini pedig otthonos, elegáns és kényelmes érzést nyújt.

A LUNIA Mini dohányzóasztal legnagyobb előnyei:

- Stílusos dizájn: a kerek forma kifinomult vintage stílusával egy csipetnyi eleganciát visz otthonába.

- Kiváló minőség:A kiváló minőségű anyagok, például a forgácslap és a fekete acélkeret hosszú élettartamot és tartósságot garantálnak.

- Praktikus méretek:Az 570 mm-es magasság és az 500 mm-es átmérő ideális méretek a ház vagy lakás különböző helyiségeihez

- Egyedi karakter: a matt fekete keret és a vintage fa kombinációja egyedi és összetéveszthetetlen karaktert kölcsönöz az asztalnak.

- Többfunkciós felhasználás: nemcsak a nappaliba, hanem az irodába vagy a hálószobába is tökéletes. Bárhol, ahol egy stílusos és funkcionális bútordarabra van szüksége.

Fektessen be a LUNIA Mini dohányzóasztalba, és tapasztalja meg, hogy terét azonnal stílusos és hangulatos otthonná varázsolja.

11 160 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 23., hétfő

Termék részletei
PXT57X
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél/fa
Felületkezelés
Fekete matt
Helyreigazítás
Igen
Maximális terhelés
30 kg
Szélesség
500 mm
Magasság
575 mm
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: PX88X

Márka: Paradox

Dohányzóasztal LUNIA / Fekete matt - vintage fa

Tegye otthonát stílusos és elegáns hellyé a LUNIA dohányzóasztallal. Ez a speciálisan kialakított kerek dohányzóasztal nemcsak egy kis friss levegőt, hanem a vintage design időtlen báját is elhozza Önnek. Fekete acélkeretével és klasszikus hangulatot árasztó faanyagával bármelyik szoba középpontjává válik. Nemcsak szemet gyönyörködtető asztal, hanem...
Ár 19 168 Ft Normál ár 23 960 Ft
Bővebben
Paradox
Nincs-készleten