• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

2 db dohányzóasztal CARLOS / Fekete matt

PXHD6581

Bemutatjuk a CARLOS dohányzóasztal-készletet - a funkcionalitás és a stílusos design tökéletes kombinációja, amely modern műalkotássá varázsolja életterét. A matt fekete szín időtlen eleganciát kölcsönöz ezeknek az asztaloknak, amelyek tökéletesen illeszkednek bármilyen enteriőrbe. Ezeket az asztalokat úgy tervezték, hogy ne csak esztétikusak, hanem rendkívül praktikusak is legyenek.

Miért fogja szeretni a CARLOS dohányzóasztal szettet?

1. Elegáns dizájn: A letisztult vonalakkal és a lapokon található modern mintákkal ezek az asztalok igazi mérföldkőnek számítanak bármilyen térben. Minimalista megjelenésük könnyedén alkalmazkodik a legkülönfélébb dekorációs stílusokhoz, az indusztriálistól a klasszikusig.

2. Formátumuknak köszönhetően az asztalokat együtt használhatja, hogy látogatások alkalmával tágas felületet hozzon létre a frissítőkhöz, vagy külön-külön különböző célokra a mindennapokban. Ideálisak a nappaliba, a hálószobába vagy az irodába.

3. Tartósság és könnyű súly. Ez azt jelenti, hogy könnyedén, könnyedén áthelyezheti őket oda, ahol szükség van rájuk.

4. Felejtse el a hosszadalmas utasításokat és a bonyolult összeszerelést. Az asztalok azonnal használatra készek, amint megérkeznek, így a belső tér azonnal feljavul.

5. Ideális méretek: 40 cm hosszú, 40 cm magas és 40 cm mély méretekkel az asztalok könnyedén elférnek még kisebb helyiségekben is, miközben bőséges helyet biztosítanak az Ön igényeinek.

Finomítsa tökéletessé a belső terét, ha az asztalokhoz illő szőnyeget, stílusos párnákat vagy modern világítást ad hozzá. A CARLOS dohányzóasztalokkal otthona nemcsak stílusos, hanem otthonos és barátságos is lesz Ön és vendégei számára.

Bűvölje el magát a CARLOS dohányzóasztal-készlet modern dizájnjával és funkcionalitásával, és vigyen otthonába olyan kifinomultságot, amely első látásra elvarázsolja Önt. Rendelje meg a sajátját még ma, és tapasztalja meg, hogy térsége stílusos és eleganciával teli hellyé változik!

15 960 Ft /set
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 23., hétfő

Termék részletei
PXHD6581
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél/fa
Felületkezelés
Fekete
Helyreigazítás
Nem
Maximális terhelés
20 kg
Szélesség
400 mm
Magasság
400 mm