• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Sarokpolc REGALO WOOD / Fehér

PXC72WT

Keresi a tökéletes módját, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a belső tér minden centiméteréből? A REGALO WOOD sarokpolc az ideális megoldás! Ez a stílusos és funkcionális kiegészítő nemcsak megszépíti otthona bármely helyiségét, hanem optimalizálja az egyébként kihasználatlanul hagyott helyet is.

A rusztikus barna polcok és a matt fekete drótok kombinációjával ez a polc kihagyhatatlan darab lesz, amely karaktert és pezsgést kölcsönöz a belső térnek. A forgácslapból és acélelemekből készült masszív konstrukciójának köszönhetően tartóssága és hosszú élettartama garantált. Minden egyes polc akár 6 kg-ot is elbír, így biztonságosan elhelyezheti rajta kedvenc dekorációit, könyveit, fényképeit vagy aranyos virágait.

Az öt, 20 cm átmérőjű és 20 cm távolságban lévő polc szintén bőséges helyet biztosít kedvenc tárgyai bemutatására. Ráadásul a cikkcakkos kialakítás és a biztonságos, legyező alakú szerkezet gondoskodik arról, hogy elkerülje a kellemetlen ütődéseket, és rendet és harmóniát teremtsen szobájában.

Rendelje meg REGALO WOOD sarokpolcát még ma, és varázsoljon minden sarkot otthonának stílusos és funkcionális elemévé!

7 560 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 23., hétfő

Termék részletei
PXC72WT
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Forgácslap
Felületkezelés
Fehér
Szélesség
200 mm
Magasság
1270 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: PXS33BX

Márka: Paradox

3 db REGALO polc REGALO polc / Fekete matt - vintage fa

Dobja fel otthonát stílusosan és funkcionálisan a 3 polcból álló REGALO polcszettel. Változtassa a falait szemet gyönyörködtető galériává, és adjon kedvenc dísztárgyainak a megérdemelt helyet. Akár fényképeket, könyveket, növényeket vagy fűszereket szeretne kiállítani, ezek a polcok minden térben tökéletes megoldást kínálnak. Miért válassza a REGALO...
Ár 4 989 Ft/set Normál ár 6 396 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní