• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Kiárusítás!
  • Alacsonyabb ár

Exkluzív ékszerrendező SIGMA / Fehér

PX121W

Fedezze fel az eleganciát és a funkcionalitást az exkluzív SIGMA ékszerrendezővel

A rendkívüli pillanatok rendkívüli helyet érdemelnek. Az exkluzív SIGMA ékszerrendező nem csak praktikus, hanem esztétikusan vonzó kiegészítő is, amely minden öltözőasztalt vagy ruhásszekrényt feldob. A részletekre odafigyelve tervezett szervező háromszintes szerkezettel rendelkezik, amely helyet kínál minden értékes ékszerének és órájának.

A környezetbarát MDF anyagból készült SIGMA a fenntartható divat és a luxus találkozásának példája. A bolyhos és kellemes tapintású műbőr felület kifinomultságot és eleganciát kölcsönöz a szervezőnek. A praktikus tömörséget a kis utazási ékszerdoboz jelenléte fokozza, amely minden utazáson összetéveszthetetlen társad lesz.

Miért válassza a SIGMA Exclusive ékszerrendezőt?

1. A tökéletesen elrendezett emeletek lehetővé teszik az ékszerek és órák egyszerű és áttekinthető elrendezését, így biztosítva, hogy mindennek megvan a helye.

2. Környezetbarát és tartós anyag: A szervező környezetbarát MDF anyag, amely hosszú távú tartósságot és stabilitást is biztosít.

3. Elegáns megjelenés: A műbőr külsőleg nem csak fényűzően néz ki, de kellemes tapintású és könnyen tisztítható.

4. Utazási ékszerdoboz: A praktikus levehető ékszerdoboz tökéletes megoldás a legértékesebb ékszerek biztonságos szállítására utazás közben.

5. Tökéletes ajándék.

Kényeztesse magát és ékszereit a jól megérdemelt luxussal és rendszerezéssel, amelyet az exkluzív SIGMA ékszerrendező kínál. Rendelje meg még ma, és tapasztalja meg a tökéletes rend és stílus érzését azonnal!

17 960 Ft
12 931 Ft 28% megtakarítás

( Legalacsonyabb ár utoljára 90 nap volt 12 931 Ft )
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
PX121W
5 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Fehér
Szélesség
260 mm
Magasság
170 mm
Mélység
185 mm