• Banner

  • Banner

  • Banner

Dizájnos ékszerdoboz SIGMA Mini / Fehér

PXC154W01

Fedezze fel a szépséget és a funkcionalitást egyben a SWAN Design ékszerdobozzal

Tökéletes menedéket keres értékes ékszerei számára, amely egyben a belső tér stílusos kiegészítője is? A SWAN Design ékszerdoboz a megfelelő választás mindenkinek, aki értékeli az eleganciát és a praktikumot. Időtlen fehér kivitelezésével és kifinomult dizájnjával minden környezetbe egy csipetnyi luxust és jó ízlést varázsol.

Nem kell aggódnia amiatt, hogy nem talál elég helyet a SWAN ékszerdobozban. Kompakt méretei meglepően nagy kapacitást rejtenek mindenféle ékszer tárolására, a fülbevalóktól és gyűrűktől kezdve a nyakláncokig és órákig. A kiváló minőségű bársony belsőnek köszönhetően ékszerei védve vannak a sérülésektől és megőrzik fényüket.

A SWAN ékszerdoboz nemcsak szép, hanem praktikus is. Hordozhatóságának köszönhetően könnyedén magával viheti bárhová, akár utazásra, akár csak szükség szerint áthelyezheti egy másik szobába.

Miért válassza a SWAN dizájner ékszerdobozt?

- Elegáns dizájn: a modern fehér szín és a minimalista megjelenés bármilyen beltérbe illik.

- Praktikus és hordozható: Könnyedén hordozhatja és bárhová elhelyezheti anélkül, hogy aggódnia kellene ékszerei biztonsága miatt.

- A bársony belső tér megvédi ékszereit a karcolásoktól és sérülésektől.

- Bőséges tárolóhely.

- Kiváló minőségű anyagok: A kiváló minőségű fából és papírból készült ékszerdoboz hosszú élettartamot és tartósságot garantál.

Ne várja meg, hogy ékszerei elvesznek vagy megsérülnek. Fektessen be a SWAN Designer ékszerdobozba, és adja meg ékszereinek azt a biztonságos és stílusos menedéket, amit megérdemelnek. Rendelje meg a sajátját még ma, és adjon ékszereinek olyan otthont, amely olyan gyönyörű, mint amilyenek ők maguk!

8 760 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
PXC154W01
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Fehér
Szélesség
178 mm
Magasság
135 mm
Mélység
140 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: PXC092A62

Márka: Paradox

Tálalóasztal REGALO LUX / Arany matt

Bemutatjuk a REGALO LUX tálalóasztalt - tökéletes kiegészítője otthonának, amely nemcsak a stílus, hanem a praktikum szintjét is emeli. Ezt a gyönyörű tálalóasztalt a legmagasabb színvonalat és részleteket szem előtt tartva tervezték, hogy minden igényt kielégítsen az italok és harapnivalók felszolgálásakor. Méret és kapacitás: A 600 x 380 x 900 mm-es...
Ár 27 960 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní