• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Manikűrkészlet 15 darab / Fekete matt

00023232

Luxus körömápolás a legmagasabb minőségben

Bemutatjuk exkluzív 15 darabos manikűrkészletünket elegáns matt fekete színben. A legjobb minőségű volfrámacélból készült készletet úgy terveztük, hogy a legigényesebb igényeket is kielégítse, legyen Ön akár körömszalonos szakember, akár lelkes amatőr.

Miért ez a készlet?

1. Prémium anyag - volfrámacél:

A volfrámacél a legmagasabb minőség szinonimája az anyagok között. Magas kopás- és tompulásállóság jellemzi, ami garantálja a készlet hosszú élettartamát. Nem karcolódik és nem deformálódik. Ezenkívül hipoallergén, így a bőrrel érintkezve nem okoz allergiát - ideális választás mindenkinek, akinek fontos az egészsége és a kényelme.

2. Teljes készlet minden helyzetre:

A készlet 15 különböző eszközt tartalmaz a kéz-, láb- és arcápoláshoz. A finom csipeszektől a nagy körömcsipeszekig minden eszköznek megvan a maga speciális felhasználási területe. Akár a körmöket kell feljavítania, akár a körömágybőrt kell eltávolítania, akár a mitesszerektől kell megszabadulnia, a készletünkben minden megtalálható, amire szüksége van.

3. Sokoldalú használat:

Ez a készlet ideális a körömszalonban, de ugyanolyan jól szolgál otthonod kényelmében is. Esztétikai gyógyászat, szépségápolás és SPA rendelők számára is ideális. Mindig kéznél lesz minden, ami a professzionális körömápoláshoz és bőrápoláshoz szükséges.

4. Elegáns és praktikus tok:

Az összes eszközt egy elegáns, matt fekete tokban tárolhatja, amely zárható. Minden eszköznek saját kijelölt helye van, így biztosítva a rendet és a könnyű hozzáférést. A tok kompakt és könnyű, így ideális utazáshoz.

Termék leírás:

-Kiegészítők anyaga: Volfrámacél.

-Anyag: PU

- A tok méretei: 15,5 x 10 x 2 cm.

- A készlet súlya: 0,217 kg

- Súly tokkal együtt: 0,219 kg

Amit a készletben talál:

- Táska

- Csipesz

- Műbőr csiszológép

- Nagy körömvágó olló

- Olló

- Körömágybőrcsipesz

- Kis körömolló

- Szögletes körömcsipesz

- Körömreszelő

- Körömágybőrvágó

- Tisztítókés x2

- Kaparó x2

- Mitesszer- és pattanáseltávolító

- Kanál a fülek tisztításához

Ne szalassza el a lehetőséget, hogy a tulajdonába kerüljön ez a fényűző 15 darabos manikűrkészlet matt fekete színben. Fedezze fel a legmagasabb minőséget és kényelmet körmei és bőre ápolása során. Vásárolja meg most, és tapasztalja meg a különbséget!

3 160 Ft /sada
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 20., péntek

Termék részletei
00023232
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fekete
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: HRANICLEAN SOFT LINE

Márka: Hranipex

Kézi bútortisztító HRANICLEAN SOFT LINE

A Hraniclean Soft Line enyhe citrus illatú háztartási tisztítószer mindennapi használatra. Alkalmas bútorfelületek (laminált, magasfényű és matt), üveg és tükör tisztítására. Az ujjlenyomatokat is eltávolítja a felületekről, és az aktív habnak köszönhetően kiegészíti a bútorok természetes megjelenését.
Ár 3 960 Ft
Bővebben
Hranipex
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: D665708

Márka: Hettich

Teleszkóp adapterrel a fogantyú nélküli PIN nyitáshoz - rövid / Szürke

Kiváló minőségű teleszkóp adapterrel a fogantyú nélküli ajtónyitáshoz. Az extra erős teleszkóp lehetővé teszi a nagyméretű ajtók kinyomását is. A teleszkóp meghosszabbításának hossza 37 mm. A készlet teljes teleszkópot tartalmaz adapterrel és mágneses ellendarabbal, amely felcsavarozható vagy felragasztható. Rugó nélküli zsanérokhoz tervezve a retesz...
Ár 2 760 Ft
Bővebben
Hettich
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 9007515

Márka: Emuca

Fogantyú nélküli ajtónyitó rendszer

Az ajtó nyitásának mechanizmusa fogantyúk használata nélkül. Zárt helyzetben az ajtót egy kampó fogja meg, és amikor az ajtót kinyomják, a kampó kioldódik, és az ajtó kinyílik. A bútornyomásos zár egy mágneses reteszt biztosít, amely az ajtót a bútorhoz kapcsolja. Egy gumigörgővel rendelkezik, amely biztonságosan zárva tartja az ajtót. Az ár egy darabra...
Ár 816 Ft
Bővebben
Emuca
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: F003040

Márka: Interex

Mágneses ajtónyitó fogantyú nélküli ajtónyitáshoz / Rozsdamentes acél

Dugattyú fogantyú nélküli ajtónyitáshoz. Az alapot a szekrény belső falához csavarozzák, a dugattyútestet pedig rácsavarozzák. A csúcson egy mágnes található, és a készlet tartalmaz egy ellendarabot az ajtóhoz. Dugattyú a fogantyú nélküli ajtónyitáshoz egy egyszerű nyomással Rugó nélküli zsanérokkal kombinálva használható
Ár 336 Ft
Bővebben
Interex
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: F001212

Márka: Riex

Karusel MAGICO 180° teljes fenéklappal / sötétszürke

Forgatható, elegáns és kiváló minőségű Karusel 800 mm széles szekrényhez. Minden polc egyenként körbeforgatható. A sarokrendszer alja HDF anyagból készült. Magassága 600 mm - 750 mm között állítható. Maximális terhelés 1 polconként 20 kg.
Ár 68 160 Ft
Bővebben
Riex
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 38942

Márka: Interex

Univerzális ajtócsillapító fúráshoz AIRTIC / Fehér

Teleszkópos csillapitó bútorajtókhoz. Biztosítja az ajtó csendes és csillapított záródását. Lengőajtókra alkalmazható. A szekrény szélébe történő beépítéshez 8 mm-es furatot kell előfúrni. Az ár egy darabra vonatkozik Felületi szerelés esetén adaptert kell vásárolni. Minden méret a képeken látható
Ár 288 Ft
Bővebben
Interex
Dodanie do 3-4 dní