• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Cipőtároló doboz készlet 8 darabos AXION / Átlátszó

PXSP08SWT

Rendezze cipőit egyszerűen és hatékonyan

Viszlát a káosznak:

Lakásában rendetlenség van a cipőktől? Itt az ideje, hogy rendet tegyen a 8 klasszikus AXION cipőtároló dobozból álló készletünkkel. Az átlátszó test és az elülső ajtó lehetővé teszi, hogy a teljes cipőkollekcióját tökéletes harmóniában láthassa.

Az áttekinthetőség a legfontosabb:

Többé nem kell minden reggel a cipőidet a dobozok sokaságából előkotornod. Az átlátszó test az átlátszó elülső ajtóval azonnal áttekinthető, hogy hol van a kedvenc cipője. Csak ki kell nyújtania a kezét, és máris elérhetők lesznek.

Egyszerű beállítás:

Nem kell mesteri barkácsolónak lennie ahhoz, hogy ezeket a tárolódobozokat összeállítsa. Egyszerűen csatlakoztassa össze az elülső, a hátsó és az oldalsó részeket, és már kész is. A 30 x 22,5 x 13,5 cm-es belső méret ideális egy maximum 10,5-es brit mérethez. Az edzőcipőidnek, cipőidnek vagy balerináidnak saját helyük lesz.

Könnyedén egymásra helyezhető:

Szeretne mindent szépen rendszerezve tartani? A tetején és alján található, egymáshoz illeszkedő réses kialakításnak köszönhetően a dobozok egymásra helyezése gyerekjáték. A szellőzőnyílások gondoskodnak arról, hogy cipője mindig szellőzzön és megőrizze frissességét.

Amit kapsz:

Egy 8 darab átlátszó cipőtároló dobozból álló készlet átlátszó elülső ajtóval, egymásra rakható és összecsukható kialakítással, valamint szellőzőnyílásokkal. Mondjon búcsút a lakásban szétszórt cipőknek, és tegyen rendet még ma!

-Legfontosabb előnyök:

- Átláthatóság:A teljes kollekció gyors áttekintése

- Könnyű összeszerelés: Nincs felesleges komplikáció.

- Egymásra rakható: Hatékony helykihasználás.

- Szellőzés: Megakadályozza a kellemetlen szagokat.

Belső mérete 30 x 22,5 x 13,5 cm, ami ideális a legfeljebb 10,5-es brit mérethez.

Használja ki az időt, és szervezze meg magát még ma a 8 darabos AXION cipőtároló doboz készlettel.Rendezze el saját cipőkollekcióját, és élvezze a mindennapi kényelmet és áttekinthetőséget.

12 760 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Termék részletei
PXSP08SWT
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Átlátszó
Szélesség
230 mm
Magasság
140 mm
Mélység
335 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: GS-PVC/D-T103-8/N/T

Márka: Interex design

Mágneses tömítőprofil 90°-os sarok zuhanykabinhoz 2500 mm / Átlátszó

6 - 8 mm vastagságú üveggel ellátott zuhanyajtók tömítőprofilja mágnessel a jobb sarokba záródás érdekében A panel és az ajtó közötti távolság 18 mm - 18 mm 6 mm-es üvegvastagság esetén és 24 mm - 24 mm 8 mm-es üvegvastagság esetén. A profil hossza 2500 mm, és igény szerint rövidíthető. A szín átlátszó, és műanyagból készül.
Ár 7 960 Ft
Bővebben
Interex design
Dodanie do 3-4 dní