• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

KAMINER 3000W / Fekete matt hordozható fűtőberendezés

00024361

Bemutatjuk a KAMINER 3000W-os hordozható fűtőtestet elegáns matt fekete kivitelben - egy olyan készüléket, amely a teljesítmény, a funkcionalitás és a design tökéletes kombinációját nyújtja. Ezzel a fűtőtesttel megtapasztalhatja azt a kényelmet, amelyre mindig is vágyott, az évszaktól függetlenül. Tudja meg, miért kell ennek a forradalmi terméknek otthona szerves részévé válnia.

Gyors és hatékony fűtés

Az erőteljes 3000 W-os motorral a KAMINER fűtőtest azonnal működik, hogy felmelegítse a helyiséget. Nem számít, milyen hideg van, ez a fűtőberendezés gondoskodik arról, hogy a helyiség mindig kellemesen meleg legyen. Kialakításának köszönhetően a meleg vagy hideg levegő egyenletesen oszlik el a térben, így a helyiség minden sarkát hatékonyan fűti.

Változékonyság az egész éves használathoz

A KAMINER 3000W három üzemmódjának köszönhetően minden évszakhoz alkalmazkodik: hideg levegő, meleg levegő és meleg levegő. Mindegyik üzemmódhoz hat teljesítményszintet állíthat be, így rengeteg lehetőséget kínál. Ez a fűtőberendezés egy multifunkcionális készülékké válik, amelyet még a nyári hónapokban is használhat, amikor felfrissülésre van szüksége.

Fejlett biztonsági és intelligens funkciók

Nálunk a biztonság az első helyen áll. A fűtőtest termosztáttal és túlmelegedés elleni védelemmel van felszerelve, hogy biztosítsa az Ön biztonságát. Ha eléri a beállított hőmérsékletet, automatikusan leállítja a fűtést, a ventilátor pedig gondoskodik a levegő keringetéséről, így felesleges energiafogyasztás nélkül gondoskodik az Ön kényelméről.

Kompakt és hordozható kialakítás

A mindössze 3,6 kg súlyú és 32 x 21,5 x 19,5 cm-es kompakt méreteivel ez a fűtőtest könnyen hordozható. Praktikus lábai biztosítják a stabilitását, a hordozófogantyú pedig megkönnyíti a kezelését. A működtetés egyszerű és intuitív - csak forgassa el a két gombot a fűtési mód és az intenzitás kiválasztásához.

Műszaki paraméterek:

- Teljesítmény: 20W/2000W/3000W

- Levegőáramlás: 514m³/h

- Termosztát: Igen

- Túlmelegedés elleni védelem: igen

- Fröccsenés elleni védelem: IPX4

- Felépítés: acél burkolat hőálló bevonattal

- Feszültség: 220-240V/50Hz

- Fűtési kapacitás: kb. 30 m²

- Méretek: 32 x 21,5 x 19,5 cm

- Súly: 3,6 kg (4 kg a csomagban)

Csomag tartalma: A csomagban található:

- KAMINER 3000W

- Hordozó fogantyú

Ez a hordozható fűtőtest nem csak egy közönséges készülék - ez egy befektetés az Ön kényelmébe és stílusába. Ne szalassza el a lehetőséget, hogy a KAMINER 3000W fűtőtesttel soha nem látott hőérzetet szerezzen. Rendelje meg még ma, és alakítsa otthonának minden szegletét a meleg és a kényelem oázisává!

23 960 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
00024361
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fekete