• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Rezgéscsillapító párnák készülékek és bútorok alá / Fehér - 4 darabos készlet

00023592

Fedezze fel háztartási készülékei csendjét és védelmét!

Bemutatjuk a forradalmi rezgéscsillapító párnákat, amelyek megváltoztatják a készülékek és otthona együttélését. Nincs többé zavaró zaj, nincs többé nem kívánt mozgás, nincs többé sérült padló. Kapcsolja össze készülékeit a megérdemelt végső stabilitással és védelemmel!

Előnyök, amelyek meggyőzik Önt:

1. Hihetetlen stabilitás. Nincs többé "táncolás" mosás közben! Minden egyes ciklus után a készülék visszatér a helyére, pontosan oda, ahová való.

2. A gumipárnák kiváló minőségű termoplasztikus gumiból (TPR) készülnek, amely nemcsak a nedvességnek és a hőmérséklet-változásoknak áll ellen, hanem a padlóhoz is kíméletes. Megakadályozza a karcolásokat és a mikroütéseket, amelyek károsíthatják kedvenc csempe- vagy parkettapadlóját.

3. Csökkentett zajszint. Párnáink elnyelik a mikroütéseket és hatékonyan csökkentik a zajt, meghosszabbítva ezzel készülékei élettartamát, valamint megvédve hallását és idegeit.

4. Sokoldalú használat: A mosógépek, hűtőszekrények és mosogatógépek minden modelljéhez tervezték, így párnáink minden otthonba tökéletesen illeszkednek. Az egyszerű telepítés biztosítja, hogy készülékei mindig a megfelelő helyen legyenek.

- Material: TPR (termoplasztikus gumi)

- Belső átmérő: 4,5 cm

- Külső átmérő: 6,5 cm

- Magasság: 2 cm

Csomag tartalma: A csomagban található:

- 4 darab párna

Adja meg készülékeinek, amit megérdemelnek! Hagyja, hogy mosó-, hűtő- és mosogatógépei nyugodtan és csendben dolgozzanak, anélkül, hogy aggódnia kellene stabilitásuk és a padlója miatt. Válassza rezgéscsillapító szőnyegeinket, és már az első használat után érezni fogja a különbséget. Fektessen be a nyugalomba és az otthona védelmébe még ma!

1 524 Ft /4ks
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. október 25., péntek

Termék részletei
00023592
4251776908885
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Fehér
Átmérő
64 mm
Magasság
20 mm