• Banner

  • Banner

  • Banner

Munkalap Alpesi fehér SUPER MAT 16 mm-es munkalap (egyenes ABS él) U1100/PT

W1100/PT/16/600/2050

38 mm vastag, forgácslapból készült, rendkívül tartós laminált bevonattal ellátott munkalap. A lap ellenáll a nagy igénybevételnek , a magas hőmérsékletnek, valamint a karcolásoknak. A tábla felülete antibakteriális és élelmiszeripari szempontból biztonságos.

LEHETŐSÉGET KÍNÁLUNK A TÁBLÁK MÉRETRE VÁGÁSÁRA !

Lehetősége van a munkalap méretre vágására , ami térítés ellenében történik. Ebben az esetben kérjük, járjon el az alábbiak szerint :

  • Adjon le rendelést a munkalapok webáruházában, majd válassza ki a fizetési módot
  • Miután befejezte az alaplapok megrendelését, lépjen az oldal láblécében található alkalmazás részbe, és ott válassza ki a méretre gyártott termékeket.
  • Töltse ki az imént létrehozott rendelési számot és az e-mail címét
  • Töltse ki a szükséges adatokat, és ne felejtsen el csatolni egy rajzot, ha szükséges. A leírásba írja be, hogyan szeretné a táblákat levágni, leragasztani, vagy milyen egyéb feladatokat szeretne elvégezni a megrendelésen. / Lehetőség van egymásba illesztett illesztések és kivágások vagy marások megrendelésére is. /
  • Küldje el kérését, és mi elkészítjük Önnek az árajánlatot.
  • Ha banki átutalással vagy bankkártyával fizet, akkor csak azokra a munkákra és egyedi feladatokra kalkulálunk árajánlatot, amelyeket a kérésben kér tőlünk.
  • Egyedi munkák esetén csak banki átutalással vagy bankkártyával adhat le megrendelést.

A vágott táblák precízek és professzionális technológiával készülnek. Felhívjuk figyelmét, hogy a méretre vágás kötelező érvényű, a megrendelés utólag nem módosítható, nem törölhető és nem küldhető vissza.

A nem vágott választék esetén a deszkák félkészek, és a végek közvetlenül a gyárból kissé hámosak vagy egyenetlenek lehetnek kb. 5 mm-ig.

A fenti deszkával együtt megvásárolható egy hátlap , egy tömítőléc és egy szegélyszalag ugyanabban a dekorban.

Munkalap szélessége
A munkalap hossza
92 294 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Leírás

Ne becsülje alá a minőségi munkalap kiválasztásának fontosságát. A munkalap nem csupán a konyha dizájnját gazdagítja, hanem a leginkább igénybevett elem is, amelynek ellen kell állnia a magas hőmérséklet-ingadozásoknak, a víznek és a mechanikai sérüléseknek.

Az EGGER által gyártott munkalapokat magas minőség, kiváló kialakítás és hosszú élettartam jellemzi. A nem nedvszívó anyag és összetétel lehetővé teszi a könnyű tisztítást, és növeli a konyhai munkahely higiéniai komfortját.

Az EGGER egy családi tulajdonban lévő, több gyártóüzemmel rendelkező vállalat, amely a gyártás során nagy hangsúlyt fektet a környezeti fenntarthatóságra.

Termék részletei
W1100/PT/16/600/2050
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
MDF
Csoport
UNI Farba
A munkalap széle
Egyenes él
Munkalap vastagsága
16 mm
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: 296110

Márka: UNIKA

Munkalap ragasztó Color Joint CJ010 / Fekete

A Color Joint egy speciális PU ragasztó PD illesztésekhez - vízálló, letörölhető. A felesleges ragasztó száraz ruhával (szőrszálak nélkül) eltávolítható, mélyebb textúra esetén aceton használata ajánlott. A gyártás dátuma a tubusra van bélyegezve - a szavatossági idő a gyártás dátumától számított 12 hónap.
Ár 2 160 Ft
Bővebben
UNIKA
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: TL20/T/BL/2000

Márka: Opes

Vízzáró profil L20/T Fehér fényes

Az L20 egy nagyon elegáns vízzáró profil, amely magasságában és szélességében is csak 11,5 mm-es kis méretekkel rendelkezik.Teljesen alumínium anyagának köszönhetően alkalmas a főzőlapok mögé is, és ellenáll a magas hőmérsékletnek. A vízzáró profilok ideálisak a munkalap és a hátlap (vagy akár egy sima fal) funkcionális összekötésére, amellyel színben...
Ár 7 838 Ft
Bővebben
Opes
Dodanie do 3-4 dní