• Banner

  • Banner

  • Banner

Munkalap EGGER Hickory Természetes H3730/T10

H3730/ST10

38 mm vastag munkalap forgácslapból és laminált bevonattal. Nagyfokú ellenállás a sérülésekkel, igénybevétellel vagy magas hőmérséklettel szemben a használat során.

Félkész termékek közül választhat, vagy a termék személyre szabható . Ebben az esetben válassza az egyéni méretek opciót, és adja meg a kívánt méreteket. Ha a táblát ABS-szegéllyel is szeretné pántolni, válassza ki, hogy melyik oldalát szeretné pántolni. Az így kapott ár a termék végleges ára, és már meg is rendelheti.

A vágott táblák precízek lesznek és professzionális technológiával készülnek. Felhívjuk figyelmét, hogy a méretre szabott kivitel kötelező érvényű, és a megrendelés utólag nem módosítható, nem törölhető vagy nem küldhető vissza, továbbá a méretre szabott deszkák nem fizethetők ki utánvétellel, hanem csak banki átutalással vagy online bankkártyával.

Vágás nélküli kiválasztás esetén a deszkák félkészek, és a végek közvetlenül a gyárból kissé hámlottak vagy egyenetlenek lehetnek kb. 5 mm-ig.

A fenti deszkával együtt megvásárolható egy azonos dekorban lévő hátlap, tömítősín és szegélyszalag is.

A munkalap méretei
36 480 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Leírás

Ne becsülje alá a minőségi munkalap kiválasztásának fontosságát. A munkalap nem csupán a konyha dizájnját gazdagítja, hanem a leginkább igénybevett elem is, amelynek ellen kell állnia a magas hőmérséklet-ingadozásoknak, a víznek és a mechanikai sérüléseknek.

Az EGGER által gyártott munkalapokat magas minőség, kiváló kialakítás és hosszú élettartam jellemzi. A nem nedvszívó anyag és összetétel lehetővé teszi a könnyű tisztítást, és növeli a konyhai munkahely higiéniai komfortját.

Az EGGER egy családi tulajdonban lévő, több gyártóüzemmel rendelkező vállalat, amely a gyártás során nagy hangsúlyt fektet a környezeti fenntarthatóságra.

Termék részletei
H3730/ST10
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Forgácslap
Csoport
Fa dekoráció
A munkalap széle
Kerek él - utóformázás
Munkalap vastagsága
38 mm
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: H3730/ST10

Márka: Egger

Faforgácslap EGGER Hickory natúr H3730/ST10

10 vagy 18 mm vastagságú forgácslap A forgácslapok a formátum miatt csak személyes gyűjtésre szolgálnak. Ha megmunkált deszkára van szüksége, azt szállítással is el tudjuk küldeni Önnek. Ebben az esetben kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, e-mailben vagy telefonon.
Ár 72 864 Ft
Bővebben
Egger
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: H3730/Z

Márka: Egger

Hátlap munkalaphoz EGGER Hickory Natural / H3730

Konyhaszekrény forgácslapból készült, laminált bevonattal. Nagyfokú ellenállás a sérülésekkel, igénybevétellel vagy magas hőmérséklettel szemben a használat során. Félkész termékek közül választhat, vagy a termék személyre szabható . Ebben az esetben válassza az egyéni méretek opciót, és adja meg a kívánt méreteket. Ha a táblát ABS-szegéllyel is szeretné...
Starting from Ár 35 520 Ft
Bővebben
Egger
Na objednávku

Cikkszám: H3730/4100

Márka: Egger

Vízzáró profil EGGER Hickory Natural / H3730

Vízzáró profil WAP Hickory natural. A vízzáró profilok ideálisak a munkalap és a hátlap funkcionális összekötésére (vagy akár egy sima falhoz), amellyel színben megegyeznek. A vízzáró profilokat 4100 mm-es standard hosszúságban kínáljuk.
Ár 12 850 Ft
Bővebben
Egger
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: SD-H3730

Márka: Egger

Asztallap EGGER Hickory Természetes H3730/T10

A 38 mm vastag asztallap 2 mm vastag ABS-éllel körbetekert, körkörösen körbetekert munkalapokból készül, így a laminátum nagyon vastag, az élettartam pedig nagyon hosszú. A termék méretre készül, egyszerűen adja meg a kívánt méreteket, és rendelje meg pontosan az Ön ízlésének megfelelően. Felhívjuk figyelmét, hogy az asztallapok gyártása méretre készül,...
Starting from Ár 38 460 Ft
Bővebben
Egger
Na objednávku