• Banner

  • Banner

  • Banner

Munkalap KAINDL Cseresznye vad / 34232 AT

34232 AT

38 mm vastag munkalap forgácslapból és laminált bevonattal. Nagyfokú ellenállás a sérülésekkel, igénybevétellel vagy magas hőmérséklettel szemben a használat során.

Félkész termékek közül választhat, vagy a termék személyre szabható . Ebben az esetben válassza az egyéni méretek opciót, és adja meg a kívánt méreteket. Ha a táblát ABS-szegéllyel is szeretné pántolni, válassza ki, hogy melyik oldalát szeretné pántolni. Az így kapott ár a termék végleges ára, és már meg is rendelheti.

A vágott táblák precízek lesznek és professzionális technológiával készülnek. Felhívjuk figyelmét, hogy a méretre szabott kivitel kötelező érvényű, és a megrendelés utólag nem módosítható, nem törölhető vagy nem küldhető vissza, továbbá a méretre szabott deszkák nem fizethetők ki utánvétellel, hanem csak banki átutalással vagy online bankkártyával.

Vágás nélküli kiválasztás esetén a deszkák félkészek, és a végek közvetlenül a gyárból kissé hámlottak vagy egyenetlenek lehetnek kb. 5 mm-ig.

A fenti deszkával együtt megvásárolható egy azonos dekorban lévő paraván, tömítőszalag és szegélyszalag is.

A munkalap méretei
43 200 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 23., hétfő

Termék részletei
34232 AT
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Forgácslap
Csoport
Fa dekoráció
A munkalap széle
Kerek él - utóformázás
Lemezvastagság
38 mm
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: 50273/4038

Márka: KAINDL

Hátlap munkalaphoz KAINDL Cherry Divá / 34232 AT

Konyhaszekrény forgácslapból készült, laminált bevonattal. Nagyfokú ellenállás a sérülésekkel, igénybevétellel vagy magas hőmérséklettel szemben a használat során. Félkész termékek közül választhat, vagy a termék személyre szabható . Ebben az esetben válassza az egyéni méretek opciót, és adja meg a kívánt méreteket. Ha a táblát ABS-szegéllyel is szeretné...
Starting from Ár 39 360 Ft
Bővebben
KAINDL
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 296109

Márka: UNIKA

Munkalap ragasztó Color Joint CJ005 / Barna

A Color Joint egy speciális PU ragasztó PD illesztésekhez - vízálló, letörölhető. A felesleges ragasztó száraz ruhával (szőrszálak nélkül) eltávolítható, mélyebb textúra esetén aceton használata ajánlott. A gyártás dátuma a tubusra van bélyegezve - a szavatossági idő a gyártás dátumától számított 12 hónap.
Ár 2 160 Ft
Bővebben
UNIKA
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 34232

Márka: KAINDL

Vízzáró profil Kaindl Cseresznye vad 34232

Vízzáró profil Vadcseresznye 34232. A vízzáró profilok ideálisak a munkalap és a hátlap (vagy akár egy sima fal) funkcionális összekötésére, amelyekkel színben megegyeznek. A Kaindl vízzáró profilok 4100 mm-es standard hosszúságban kaphatók.
Ár 21 158 Ft
Bővebben
KAINDL
Dodanie do 3-4 dní
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 92452/1000

Márka: Camar

Függesztősín CAMAR hosszú

Rúd a felső szekrények felakasztásához. Egyenesítő szerelvények felakasztására szolgál. A sín hossza 1 vagy 2 m az Ön választása szerint. A sín 5 cm-es lépésekben vágható. Az ár 1 darabra vonatkozik
Ár 1 296 Ft
Bővebben
Camar
Dodanie do 3-4 dní