• Banner

  • Banner

  • Banner

Faforgácslap PFLEIDERER Fűzfa fehér / R55072 ML

R55072ML/DTD/18

18 mm vastag forgácslap egy neves gyártótól, kiváló minőségű maglap és laminált lemez.

A forgácslap a mérete miatt csak személyes átvételre alkalmas. Amennyiben megmunkált deszkára van szüksége, úgy azt szállítással is el tudjuk szállítani Önnek. Ebben az esetben kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, e-mailben vagy telefonon.

Deszka vastagság
61 642 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Leírás

A forgácslapok színeinek és felületi textúráinak összehangolása

A forgácslap gyártásához felhasznált anyagok természetéből adódóan, amelyet a dekorpapír és az alaplap eltérő színezése feltételez, kis színeltérések lehetségesek. Ezért javasoljuk, hogy a felhasznált lapok ugyanabból a gyártási tételből készüljenek, és a beépítés előtt hasonlítsa össze őket. A szabvány szerint két azonos lap között a felület színében kis eltérések megengedettek.

A forgácslap hőállósága

Az anyagok hőállósága tekintetében különbséget kell tenni a hosszú távú és a rövid távú hőhatás között. Hosszú távú hőhatás esetén 50°C-ig terjedő hőmérséklet megengedett. Hangsúlyozni kell, hogy az 50°C-ot meghaladó hosszú távú hőterhelés repedéseket okozhat a forgácslap felületén. Hősugárzással járó műszaki eszközök, például számítógépek használata esetén javasoljuk, hogy a hőforrás és a felület közötti elegendő távolságot vegyék figyelembe a hőfelhalmozódás megelőzése, valamint a levegő és a hőmérséklet keringésének biztosítása érdekében.

Termék részletei
R55072ML/DTD/18
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Forgácslap
Csoport
Fa dekoráció
A tábla mérete
2800 x 2100 mm
Az anyag szerkezete
Fa dekoráció
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: AG/500

Márka: Agglu

AG Contact spray ragasztó (500 ml)

Az AG Contact ragasztó tartós kötést hoz létre különböző anyagok és fémek, kemény műanyagok és fa között. Alkalmas szálas, porózus és nem porózus anyagok, habok, textíliák ragasztására, sík anyagok ragasztására. Ragasztáskor ajánlott a ragasztót mindkét ragasztandó felületre felvinni, két rétegben, ha nagyon nedvszívóak. Nem alkalmas vinil, polisztirol,...
Ár 5 960 Ft
Bővebben
Agglu
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: R55072ML/4100/1300

Márka: Pfleiderer

Laminált lap PFLEIDERER Fűzfa fehér / R55072 ML

0,8 mm vastagságú laminált lemez a munkalap,hátlap vagy a forgácslap dekorjával azonos dekorban. Olyan felületekre való felragasztásra szolgál, amelyek nem rendelkeznek az eredeti dekorral, mint más anyagok.
Ár 69 600 Ft
Bővebben
Pfleiderer
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: ABS/R55072ML/23/08

Márka: Pfleiderer

ABS élzáró Fűzfa fehér / R55072 ML

Az ABS élzáró ára 1 méterre vonatkozik. Az ABS él minimális beszerzési ára 5 méter. Hogyan vásárolhat több métert: Kérjük, válassza ki, hogy hány méterre van szüksége (minimum 5 méter). Ha a terméket a kosárba teszi, majd úgy találja, hogy többre van szüksége, kérjük, adja hozzá, hogy hány méterrel többre van szüksége (most már lehetséges 5-nél...
Ár 331 Ft/meter
Bővebben
Pfleiderer
Dodanie do 3-4 dní