• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Karácsonyfa 3D Fenyő 210 cm / Zöld

HOP1000881-4

Karácsonyfa 3D PINE 210 cm / Zöld - Ünnepelje a karácsonyt a tökéletes fával, amely örökké tart!

A karácsony az öröm, a szeretet és a felejthetetlen pillanatok ideje a családdal és a barátokkal. És mi lenne a karácsony egy gyönyörű fa nélkül, amely alá ajándékokat halmozhatsz? Bemutatjuk a 210 cm magas 3D PINE karácsonyfánkat, amely igazi ünnepi hangulatot varázsol otthonába.

Miért válassza a 3D PINE karácsonyfánkat?

1. Környezetbarát választás:

Felejtse el, hogy minden évben új fát kell keresnie! 3D PINE karácsonyfánk nem csak gyönyörű, hanem környezetbarát is. Spórolj pénzt és segíts megóvni a környezetet azzal, hogy egy olyan fába fektetsz, amely évekig kitart.

2. Élethű megjelenés:

A 2D és 3D ágakat kombináló fejlett technológiának köszönhetően fánk hihetetlenül valósághűen néz ki. A sűrű és tömör ágak egy valódi fenyőfa benyomását keltik, amely minden látogatót elvarázsol. Az 1000 precízen megépített ág minden egyes fának azt a teltséget és hitelességet adja, amire vágyik.

3. Stabilitás és egyszerűség:

A fém alap biztosítja, hogy a fa stabilan álljon bármilyen felületen. A kihúzható ágak lehetővé teszik a fa egyszerű és gyors össze- és szétszerelését. Az ünnepek után egyszerűen tárolja vissza a dobozban a későbbi használatra.

4. Testre szabhatja a megjelenést:

Mivel a fa kibontva érkezik, egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy a megjelenését pontosan az Ön ízlésére szabja. Tölts egy kis időt az ágak és levelek beállításával a tökéletes szimmetria és esztétikum elérése érdekében. Ez a kreatív folyamat lehetővé teszi, hogy bármilyen karácsonyfát olyan műalkotássá alakítson át, amely az ünnepi szezon központi eleme lesz.

Gyakran ismételt kérdések:

K: Mennyi időbe telik egy fa összeszerelése?

V: Az összeszerelés a pontosságtól függően 30-60 percet vehet igénybe. Ez az ágak nyírására fordított idő azonban megéri, mivel az eredmény gyönyörű lesz.

K: Mi történik, ha az ágak összenyomódnak szállítás közben?

V: Gyakori, hogy az ágak szállítás közben kissé összenyomódnak. Kicsomagolás után egyszerűen csak nyírja le őket, és alakítsa a kívánt formára.

A 3D PINE karácsonyfánkkal 210 cm / Zöld biztos lehet benne, hogy karácsonya tele lesz örömmel és szépséggel. Készüljön fel egy olyan ünnepre, amely felejthetetlen és nagyszerű emlékekkel teli lesz. Rendelje meg fáját még ma, és élje át a karácsony varázsát minden évben újra!

59 600 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
HOP1000881-4
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Zöld
Magasság
2100 mm
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: HOP1000881-2

Márka: Home decoration

Karácsonyfa 3D Fenyő 150 cm / Zöld

Karácsonyfa 3D Fenyő 150 cm / Zöld - Ünnepelje a karácsonyt a tökéletes fával, amely örökké tart! A karácsony az öröm, a szeretet és a felejthetetlen pillanatok ideje a családdal és a barátokkal. És mi lenne a karácsony egy gyönyörű fa nélkül, amely alá ajándékokat halmozhatsz? Bemutatjuk a 150 cm magas 3D PINE karácsonyfánkat, amely igazi ünnepi...
Ár 31 960 Ft
Bővebben
Home decoration
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: HOP1000881-1

Márka: Home decoration

Karácsonyfa 3D Fenyő 120 cm / Zöld

3D Fenyő karácsonyfa 120 cm / Zöld - Ünnepelje a karácsonyt a tökéletes fával, amely örökké tart! A karácsony az öröm, a szeretet és a felejthetetlen pillanatok ideje a családdal és a barátokkal. És mi lenne a karácsony egy gyönyörű fa nélkül, amely alá ajándékokat halmozhatsz? Bemutatjuk a 120 cm magas 3D PINE karácsonyfánkat, amely igazi ünnepi...
Ár 19 680 Ft
Bővebben
Home decoration
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: HOP1000881-3

Márka: Home decoration

Karácsonyfa 3D Fenyő 180 cm / Zöld

Karácsonyfa 3D PINE 180 cm / Zöld - Ünnepelje a karácsonyt a tökéletes fával, amely örökké tart! A karácsony az öröm, a szeretet és a felejthetetlen pillanatok ideje a családdal és a barátokkal. És mi lenne a karácsony egy gyönyörű fa nélkül, amely alá ajándékokat halmozhatsz? Bemutatjuk 3D PINE karácsonyfánkat, amely 180 cm magas, és amely igazi ünnepi...
Ár 51 600 Ft
Bővebben
Home decoration
Dodanie do 3-4 dní