• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Karácsonyfa 3D Fenyő 120 cm / Zöld

HOP1000881-1

3D Fenyő karácsonyfa 120 cm / Zöld - Ünnepelje a karácsonyt a tökéletes fával, amely örökké tart!

A karácsony az öröm, a szeretet és a felejthetetlen pillanatok ideje a családdal és a barátokkal. És mi lenne a karácsony egy gyönyörű fa nélkül, amely alá ajándékokat halmozhatsz? Bemutatjuk a 120 cm magas 3D PINE karácsonyfánkat, amely igazi ünnepi hangulatot varázsol otthonába.

Miért válassza a 3D PINE karácsonyfánkat?

1. Környezetbarát választás:

Felejtse el, hogy minden évben új fát kell keresnie! 3D PINE karácsonyfánk nem csak gyönyörű, hanem környezetbarát is. Spórolj pénzt és segíts megóvni a környezetet azzal, hogy egy olyan fába fektetsz, amely évekig kitart.

2. Élethű megjelenés:

A 2D és 3D ágakat kombináló fejlett technológiának köszönhetően fánk hihetetlenül valósághűen néz ki. A 260 precízen megépített ág minden egyes fának a kívánt teltséget és hitelességet adja.

3. Stabilitás és egyszerűség:

A fém alap biztosítja, hogy a fa stabilan álljon bármilyen felületen. A kihúzható ágak lehetővé teszik a fa egyszerű és gyors össze- és szétszerelését. Az ünnepek után egyszerűen tárolja vissza a dobozban a későbbi használatra.

4. Testre szabhatja a megjelenést:

Mivel a fa kibontva érkezik, egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy a megjelenését pontosan az Ön ízlésére szabja. Tölts egy kis időt az ágak és levelek beállításával a tökéletes szimmetria és esztétikum elérése érdekében. Ez a kreatív folyamat lehetővé teszi, hogy bármilyen karácsonyfát olyan műalkotássá alakítson át, amely az ünnepi szezon központi eleme lesz.

Gyakran ismételt kérdések:

K: Mennyi időbe telik egy fa összeszerelése?

V: Az összeszerelés a pontosságtól függően 30-60 percet vehet igénybe. Ez az ágak nyírására fordított idő azonban megéri, mivel az eredmény gyönyörű lesz.

K: Mi történik, ha az ágak összenyomódnak szállítás közben?

V: Gyakori, hogy az ágak szállítás közben kissé összenyomódnak. Kicsomagolás után egyszerűen csak nyírja le őket, és alakítsa a kívánt formára.

A 3D PINE karácsonyfánkkal 120 cm / Zöld biztos lehet benne, hogy karácsonya tele lesz örömmel és szépséggel. Készüljön fel egy olyan ünnepre, amely felejthetetlen és nagyszerű emlékekkel teli lesz. Rendelje meg a fát még ma, és élje át a karácsony varázsát minden évben újra!

19 680 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 26., csütörtök

Termék részletei
HOP1000881-1
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Zöld
Magasság
1200 mm
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: HOP1000881-2

Márka: Home decoration

Karácsonyfa 3D Fenyő 150 cm / Zöld

Karácsonyfa 3D Fenyő 150 cm / Zöld - Ünnepelje a karácsonyt a tökéletes fával, amely örökké tart! A karácsony az öröm, a szeretet és a felejthetetlen pillanatok ideje a családdal és a barátokkal. És mi lenne a karácsony egy gyönyörű fa nélkül, amely alá ajándékokat halmozhatsz? Bemutatjuk a 150 cm magas 3D PINE karácsonyfánkat, amely igazi ünnepi...
Ár 31 960 Ft
Bővebben
Home decoration
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: HOP1000881-4

Márka: Home decoration

Karácsonyfa 3D Fenyő 210 cm / Zöld

Karácsonyfa 3D PINE 210 cm / Zöld - Ünnepelje a karácsonyt a tökéletes fával, amely örökké tart! A karácsony az öröm, a szeretet és a felejthetetlen pillanatok ideje a családdal és a barátokkal. És mi lenne a karácsony egy gyönyörű fa nélkül, amely alá ajándékokat halmozhatsz? Bemutatjuk a 210 cm magas 3D PINE karácsonyfánkat, amely igazi ünnepi...
Ár 59 600 Ft
Bővebben
Home decoration
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: HOP1000881-3

Márka: Home decoration

Karácsonyfa 3D Fenyő 180 cm / Zöld

Karácsonyfa 3D PINE 180 cm / Zöld - Ünnepelje a karácsonyt a tökéletes fával, amely örökké tart! A karácsony az öröm, a szeretet és a felejthetetlen pillanatok ideje a családdal és a barátokkal. És mi lenne a karácsony egy gyönyörű fa nélkül, amely alá ajándékokat halmozhatsz? Bemutatjuk 3D PINE karácsonyfánkat, amely 180 cm magas, és amely igazi ünnepi...
Ár 51 600 Ft
Bővebben
Home decoration
Dodanie do 3-4 dní