• Banner

  • Banner

  • Banner

Munkalap KRONOSPAN Navona krémszínű / K367 PH

K367 PH

38 mm vastag munkalap forgácslapból és laminált bevonattal. Nagyfokú ellenállás a sérülésekkel, igénybevétellel vagy magas hőmérséklettel szemben a használat során.

Félkész termékek közül választhat, vagy a termék személyre szabható . Ebben az esetben válassza az egyéni méretek opciót, és adja meg a kívánt méreteket. Ha a táblát ABS-szegéllyel is szeretné pántolni, válassza ki, hogy melyik oldalát szeretné pántolni. Az így kapott ár a termék végleges ára, és már meg is rendelheti.

A vágott táblák precízek lesznek és professzionális technológiával készülnek. Felhívjuk figyelmét, hogy a méretre szabott kivitel kötelező érvényű, és a megrendelés utólag nem módosítható, nem törölhető vagy nem küldhető vissza, továbbá a méretre szabott deszkák nem fizethetők ki utánvétellel, hanem csak banki átutalással vagy online bankkártyával.

Vágás nélküli kiválasztás esetén a deszkák félkészek, és a végek közvetlenül a gyárból kissé hámlottak vagy egyenetlenek lehetnek kb. 5 mm-ig.

A fenti deszkával együtt megvásárolható egy azonos dekorban lévő paraván, tömítőszalag és szegélyszalag is.

A munkalap méretei
34 560 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Leírás

Ne becsülje alá a minőségi munkalap kiválasztásának fontosságát. A munkalap nem csupán a konyha dizájnját gazdagítja, hanem a leginkább igénybevett elem, amelynek ellen kell állnia a nagy hőmérséklet-ingadozásoknak, a víznek és a mechanikai sérüléseknek.

Termék részletei
K367 PH
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Forgácslap
Csoport
Kő utánzat
A munkalap széle
Kerek él - utóformázás
Munkalap vastagsága
38 mm
Ez még talán érdekelhet
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: TL/K367/4200

Márka: Kronospan

Vízzáró profil KRONOSPAN Navona Krémszínű / K367

A Navona Krémszínű vízzáró profilokat a vezető gyártó, a KRONOSPAN gyártja. A vízzáró profilok ideálisak a munkalap és a hátlap (vagy akár egy sima fal) funkcionális összekötésére, amellyel színben megegyeznek. A vízzáró profil 4200 mm-es szabványos hosszúságban kapható.
Ár 16 128 Ft
Bővebben
Kronospan
Dodanie do 3-4 dní

Márka: Kronospan

Hátlap konyhai munkalaphoz Kronospan Navona Krémszínű / K367

Ahátlap a konyhabútor mögötti falfelület, amely kitölti a munkalap és a falhoz rögzített felső szekrények közötti teret. Megfelelő kiegészítője a munkalapnak, általában ugyanabból az anyagból készülnek (ami azt jelenti, hogy ugyanolyan ellenállóak a mechanikai sérülésekkel szemben), a hátlap csak vékonyabb. A MUNKALAPOK SZEMÉLYRE SZABÁSÁRA IS LEHETŐSÉGET...
Ár 58 080 Ft
Bővebben
Kronospan
Dodanie do 3-4 dní