• Banner

  • Banner

  • Banner

Munkalap KRONOSPAN (egyenes ABS él) Rusty Flow / K351 RT

K351

38 mm vastag munkalap forgácslapból és laminált bevonattal. Nagyfokú ellenállás a sérülésekkel, igénybevétellel vagy magas hőmérséklettel szemben a használat során.

Félkész termékek közül választhat, vagy a termék személyre szabható . Ebben az esetben válassza az egyéni méretek opciót, és adja meg a kívánt méreteket. Ha a táblát ABS-szegéllyel is szeretné pántolni, válassza ki, hogy melyik oldalát szeretné pántolni. Az így kapott ár a termék végleges ára, és már meg is rendelheti.

A vágott táblák precízek lesznek és professzionális technológiával készülnek. Felhívjuk figyelmét, hogy a méretre szabott kivitel kötelező érvényű, és a megrendelés utólag nem módosítható, nem törölhető vagy nem küldhető vissza, továbbá a méretre szabott deszkák nem fizethetők ki utánvétellel, hanem csak banki átutalással vagy online bankkártyával.

Vágás nélküli kiválasztás esetén a deszkák félkészek, és a végek közvetlenül a gyárból kissé hámlottak vagy egyenetlenek lehetnek kb. 5 mm-ig.

A fenti deszkával együtt megvásárolható egy azonos dekorban lévő hátlap, tömítősín és szegélyszalag is.

A munkalap méretei
48 000 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Leírás

Ne becsülje alá a minőségi munkalap kiválasztásának fontosságát. A munkalap nem csupán a konyha dizájnját gazdagítja, hanem a leginkább igénybevett elem, amelynek ellen kell állnia a nagy hőmérséklet-ingadozásoknak, a víznek és a mechanikai sérüléseknek.

Termék részletei
K351
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Forgácslap
Csoport
Kő utánzat
A munkalap széle
Egyenes él
Munkalap vastagsága
38 mm
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: 402873

Márka: Kronospan

Faforgácslap KRONOSPAN Rusty Flow / K351 RT

18 mm vastag forgácslap laminált bevonattal egy neves gyártótól, kiváló minőségű maglap és laminált lemez. Kívánságára a deszkát az Ön által igényelt pontos méretekre vágjuk, valamint minőségi szegéllyel csíkozzuk. Kapcsolatba léphet velünk online chat-en, e-mailben vagy telefonon. A forgácslapok a mérete miatt csak személyes átvételre alkalmasak....
Ár 67 960 Ft
Bővebben
Kronospan
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 403782

Márka: Kronospan

ABS él a munkalaphoz KRONOSPAN Rusty Flow / K351 RT

Az ABS él ára 1 méterre vonatkozik. Az ABS él minimális beszerzési ára 5 méter. Ez az él konyhai munkalapokhoz alkalmas. Hogyan vásárolhat több métert: Mennyiség esetén kérjük, válassza ki, hány méterre van szüksége (minimum 5 méter). Ha hozzáadja a terméket a kosarához, majd úgy találja, hogy többre van szüksége, jegyezze fel, hogy hány méterrel...
Ár 1 579 Ft/meter
Bővebben
Kronospan
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: K351RT

Márka: Kronospan

Hátlap munkalaphoz KRONOSPAN Rusty Flow / K351 RT

Konyhaszekrény forgácslapból készült, laminált bevonattal. Nagyfokú ellenállás a sérülésekkel, igénybevétellel vagy magas hőmérséklettel szemben a használat során. Félkész termékek közül választhat, vagy a termék személyre szabható . Ebben az esetben válassza az egyéni méretek opciót, és adja meg a kívánt méreteket. Ha a táblát ABS-szegéllyel is szeretné...
Starting from Ár 43 200 Ft
Bővebben
Kronospan
Na objednávku

Cikkszám: 495463

Márka: Kronospan

Vízzáró profil KRONOSPAN Rusty Flow / K351 RT

A vízzáró profilokat a vezető gyártó, a KRONOSPAN gyártja. A vízzáró profilok ideálisak a munkalap és a hátlap (vagy akár egy sima fal) funkcionális összekötésére, amellyel színben megegyeznek. A vízzáró profil 4200 mm-es szabványos hosszúságban kapható.
Ár 16 128 Ft
Bővebben
Kronospan
Dodanie do 3-4 dní