• Banner

  • Banner

  • Banner

Munkalap EGGER Pietra Grigia Antracit / F205/ST9

F205/ST9

38 mm vastag munkalap forgácslapból és laminált bevonattal. Nagyfokú ellenállás a sérülésekkel, igénybevétellel vagy magas hőmérséklettel szemben a használat során.

Félkész termékek közül választhat, vagy a termék személyre szabható . Ebben az esetben válassza az egyéni méretek opciót, és adja meg a kívánt méreteket. Ha a táblát ABS-szegéllyel is szeretné pántolni, válassza ki, hogy melyik oldalát szeretné pántolni. Az így kapott ár a termék végleges ára, és már meg is rendelheti.

A vágott táblák precízek lesznek és professzionális technológiával készülnek. Felhívjuk figyelmét, hogy a méretre szabott kivitel kötelező érvényű, és a megrendelés utólag nem módosítható, nem törölhető vagy nem küldhető vissza, továbbá a méretre szabott deszkák nem fizethetők ki utánvétellel, hanem csak banki átutalással vagy online bankkártyával.

Vágás nélküli kiválasztás esetén a deszkák félkészek, és a végek közvetlenül a gyárból kissé hámlottak vagy egyenetlenek lehetnek kb. 5 mm-ig.

A fenti deszkával együtt megvásárolható egy azonos dekorban lévő hátlap, tömítősín és szegélyszalag is.

A munkalap méretei
36 480 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Leírás

Ne becsülje alá a minőségi munkalap kiválasztásának fontosságát. A munkalap nem csupán a konyha dizájnját gazdagítja, hanem a leginkább igénybevett elem is, amelynek ellen kell állnia a magas hőmérséklet-ingadozásoknak, a víznek és a mechanikai sérüléseknek.

Az EGGER által gyártott munkalapokat magas minőség, kiváló kialakítás és hosszú élettartam jellemzi. A nem nedvszívó anyag és összetétel lehetővé teszi a könnyű tisztítást, és növeli a konyhai munkahely higiéniai komfortját.

Az EGGER egy családi tulajdonban lévő, több gyártóüzemmel rendelkező vállalat, amely a gyártás során nagy hangsúlyt fektet a környezeti fenntarthatóságra.

Termék részletei
F205/ST9
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Forgácslap
Csoport
Kő utánzat
A munkalap széle
Kerek él - utóformázás
Munkalap vastagsága
38 mm
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: 6.06.503

Márka: Interex

Saroklemez csatlakozó 38 mm-es munkalaphoz / Alumínium

Sarokléc két deszka összekötésére egy sarokban, alumíniumból. A szegélyléc 38 mm vastagságú munkalapokhoz készült. 3 hosszban kapható 600, 635 és 900 mm-es méretben. A szerelvény univerzális a bal és a jobb oldalhoz egyaránt.
Ár 1 824 Ft
Bővebben
Interex
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 296112

Márka: UNIKA

Munkalap ragasztó Color Joint CJ007 / pala szürke

A Color Joint egy speciális PU ragasztó PD illesztésekhez - vízálló, letörölhető. A felesleges ragasztó száraz ruhával (szőrszálak nélkül) eltávolítható, mélyebb textúra esetén aceton használata ajánlott. A gyártás dátuma a tubusra van bélyegezve - a szavatossági idő a gyártás dátumától számított 12 hónap.
Ár 2 160 Ft
Bővebben
UNIKA
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: F205/Z

Márka: Egger

Hátlap a munkalaphoz EGGER Pietra Grigia Antracit / F205

A konyhai hátlap forgácslapból készült, laminált bevonattal. Nagyfokú ellenállás a sérülésekkel, igénybevétellel vagy magas hőmérséklettel szemben a használat során. Félkész termékek közül választhat, vagy a termék személyre szabható . Ebben az esetben válassza az egyéni méretek opciót, és adja meg a kívánt méreteket. Ha a táblát ABS-szegéllyel is...
Starting from Ár 35 520 Ft
Bővebben
Egger
Na objednávku

Cikkszám: F205/4100

Márka: Egger

Vízzáró profil EGGER Pietra Grigia Antracit / F205

Vízzáró profil WAP Pietra Grigia Anthracite. A vízzáró profilok ideálisak a munkalap és a hátlap (vagy akár egy sima fal) funkcionális összekötésére, amellyel színben megegyeznek. A vízzárók 4100 mm-es standard hosszúságban kínáljuk.
Ár 12 850 Ft
Bővebben
Egger
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 406789

Márka: Egger

ABS élzáró munkalaphoz Pietra Grigia Antracit / F205/ST9

Az ABS élzáró ára 1 méterre vonatkozik. Az ABS él minimális beszerzési ára 5 méter. Ez az él konyhai munkalapokhoz alkalmas. Hogyan vásárolhat több métert: Mennyiség esetén kérjük, válassza ki, hány méterre van szüksége (minimum 5 méter). Ha hozzáadja a terméket a kosarához, majd úgy találja, hogy többre van szüksége, jegyezze fel, hogy hány méterrel...
Ár 1 699 Ft
Bővebben
Egger
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 407125

Márka: Egger

Laminált lap EGGER Pietra Grigia antracit / F205/ST9

0,8 mm vastagságú laminált lemez a munkalap vagy a hátlap dekorjával megegyező színben. Olyan felületekre való felragasztásra szolgál, amelyek nem az eredeti dekorral rendelkeznek, mint más anyagok.
Ár 42 475 Ft
Bővebben
Egger
Na objednávku

Cikkszám: SD-F205

Márka: Egger

Asztallap Pietra Grigia Antracit / F205/ST9

A 38 mm vastag asztallap 2 mm vastag ABS-éllel körbetekert, körkörösen körbetekert munkalapokból készül, így a laminátum nagyon vastag, az élettartam pedig nagyon hosszú. A termék méretre készül, egyszerűen adja meg a kívánt méreteket, és rendelje meg pontosan az Ön ízlésének megfelelően. Felhívjuk figyelmét, hogy az asztallapok gyártása méretre készül,...
Starting from Ár 38 460 Ft
Bővebben
Egger
Na objednávku