• Banner

  • Banner

  • Banner

Hátlap munkalaphoz KRONOSPAN / Grey Craft Tölgy

236089/K002FP/2050

Akötény a konyhabútor mögötti falfelület, amely kitölti a munkalap és a falhoz rögzített felső szekrények közötti teret. Megfelelő kiegészítője a munkalapnak, általában ugyanabból az anyagból készülnek (ami azt jelenti, hogy ugyanolyan ellenállóak a mechanikai sérülésekkel szemben), a hátlap csak vékonyabb.

A MUNKALAPOK SZEMÉLYRE SZABÁSÁRA IS LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTUNK !

Lehetősége van a munkalap személyre szabására , ami térítés ellenében történik. Ebben az esetben az alábbiak szerint járjon el :

  • Adjon megrendelést a webáruházban a munkalapokra, majd válassza ki a fizetési módot.
  • Miután befejezte az alaplapok megrendelését, lépjen az oldal láblécében található alkalmazás részbe, és ott válassza ki a személyre szabott termékeket.
  • Töltse ki az imént létrehozott rendelési számot és az e-mail címét
  • Töltse ki a szükséges adatokat, és ne felejtsen el csatolni egy rajzot, ha szükséges. A leírásba írja be, hogyan szeretné a táblákat levágni, leragasztani, vagy milyen egyéb feladatokat szeretne elvégezni a megrendelésen. / lehetőség van fiókok kivágásának megrendelésére is./
  • Küldje el kérését, mi pedig elkészítjük Önnek az árajánlatot
  • Ha banki átutalással vagy bankkártyával fizet, akkor csak azokra a munkákra és egyedi feladatokra kalkulálunk árajánlatot, amelyeket a kérvényben kér tőlünk.
  • Egyedi munkák esetén csak banki átutalással vagy bankkártyával adhat le megrendelést.

A vágott táblák precízek és professzionális technológiával készülnek. Felhívjuk figyelmét, hogy a testreszabás kötelező érvényű, a megrendelés utólag nem módosítható, nem törölhető és nem küldhető vissza.

A nem vágott választék esetén a deszkák félkészek, és a végek közvetlenül a gyárból kissé hámosak vagy egyenetlenek lehetnek kb. 5 mm-ig.

Hosszúság
A hátlap magassága
33 648 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 25., szerda

Termék részletei
236089/K002FP/2050
999 Elemek

Adatlap

Anyag
Forgácslap
Csoport
Fa dekoráció
Lemezvastagság
10 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 105146

Márka: Interex design

2db zárható ablakkilincs készlet LOCKED / Fehér

Több biztonság és védelem! A praktikus és zárható ablakkilincs gyorsan és egyszerűen felszerelhető az ablakkeretre. Az ablakkilincsbe szerelt hengerzár nagyobb védelmet és biztonságot nyújt otthonában. Az egyszerű zárási funkciónak köszönhetően a kilincs gyermekzárként vagy az ablakbetörés elleni védelemként is használható. A termék előnyei: Minden...
Ár 5 543 Ft/2 ks Normál ár 6 760 Ft
Bővebben
Interex design
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: F001892

Márka: Interex design

Fogantyú WIX / Fényes króm

Egyszerű fogantyú modern stílusban , amely elegáns benyomást kelt a bútoron. A fogantyú 142 mm-es teljes hosszban kapható, magassága 22 mm, szélessége 14 mm.
Ár 672 Ft
Bővebben
Interex design
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: AG/500

Márka: Agglu

AG Contact spray ragasztó (500 ml)

Az AG Contact ragasztó tartós kötést hoz létre különböző anyagok és fémek, kemény műanyagok és fa között. Alkalmas szálas, porózus és nem porózus anyagok, habok, textíliák ragasztására, sík anyagok ragasztására. Ragasztáskor ajánlott a ragasztót mindkét ragasztandó felületre felvinni, két rétegben, ha nagyon nedvszívóak. Nem alkalmas vinil, polisztirol,...
Ár 5 960 Ft
Bővebben
Agglu
Dodanie do 3-4 dní