• Banner

  • Banner

  • Banner

Lenyíló vasalat MiniWINCH csillapítással / Fehér

1009521+1010015

Az ajtó acélhuzal segítségével történő lehajthatóságának mechanizmusa.

A mechanizmus esztétikus és nagyon innovatív funkcionális megoldást kínál.

Ideális otthoni és nappali bútorokhoz. Nagyon gondosan tervezett dizájnos lágy és geometrikus vonalakkal. Csökkentett méretű mechanizmus, amely vékony, így illeszkedik az egész bútordarabhoz. A borítással együtt a végeredmény nagyon elegáns. Az ajtó zsanérja csillapított, és van egy zárótámasz, amely lehetővé teszi, hogy az ajtót a becsukás előtt elengedjék, csökkentve ezzel a becsukáskor fellépő ütést.

A fékerő állítható, akárcsak a végső nyitási pozíció. A fékerő széles skáláján áll rendelkezésre, ami azt jelenti, hogy 200 mm és 480 mm közötti magasságú és 14 kg súlyú ajtókhoz használható, kétoldali két mechanizmussal.

A felszerelés két pozícióban lehetséges (függőleges és vízszintes), így a sekély bútorokban optimálisan kihasználható a hely.

Megfordítható mechanizmussal, jobbra és balra is felszerelhető. Tartalmazza a konzolokat, csavarokat és a kupakot az adott színben.

A képeken látható táblázat segít kiválasztani az ajtó súlyát és a mechanizmus tájolását, hogy kiválaszthassa, milyen erőre van szüksége a bútorához.

Telepítési videó:

Mellékelve találja a szerelési útmutató PDF formátumát.

Súlyterhelés
19 200 Ft /sada
Adóval együtt
Mennyiség
Na objednávku

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
1009521+1010015

Adatlap

Anyag
Acél/műanyag
Felületkezelés
Fehér
Csillapítás
Csillapítással