• Banner

  • Banner

  • Banner

Lenyíló vasalat huzallal KIARO Easy / Fehér

485743

A Kiaro Easy egy elegáns nyitórendszer a lenyíló ajtókhoz, amelyet minimalista formák és jellegzetesen sima mozgás jellemez. Könnyen felszerelhető az oldalfalra, és egy vékony, de rendkívül erős Dyneema huzal biztosítja az ajtó nyitását.

Az eredmény egy kompakt és jó arányos megoldás kisebb ajtókhoz - minimális szekrénytávolság 130 mm-től, minimális szekrénymélység 160 mm-től, az ajtó súlya 0,5 kg-tól 11,5 kg-ig (a szekrény szélességétől/magasságától függően). Az R9007 szürke, antracit vagy fehér színben választható - a készlet minden eleme mindig színben illeszkedik egymáshoz.

A Kiaro Easy rendszer szimmetrikus és lehetővé teszi a jobb oldali összeszerelést a mechanizmus egyszerű megfordításával. A nyitási dinamika (erőbeállítás) a nyitáskor könnyen beállítható a testen lévő csavarral. A 90°-os standard nyitási szög egy imbuszkulccsal könnyen beállítható -13° (felül) és +7° (alul) között. A nyitási szög beállítását az erő beállítása előtt kell elvégezni.

Mind a felületre szerelt (bemarás nélküli), mind a bemarható ajtózár tartozék. Keskeny alumíniumkeretekhez bemarható fogantyú használható az alumíniumkeret-adapterrel.

A Kiaro Easy-t ki kell egészíteni rugó nélküli zsanérokkal, javasoljuk a KIMANA zsanérok használatát.

Súlyterhelés
17 952 Ft /sada
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 27., péntek

Termék részletei
485743
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél/műanyag
Felületkezelés
Fehér
Csillapítás
Csillapítással
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 406713

Márka: Interex design

Üvegtartó ALABAMA / Rozsdamentes acél

Tömítéssel ellátott tartó üveg vagy tükör falra szereléséhez , 3 átmérőben kapható 12 mm , 25 mm vagy 40 mm. Az egyes tartók magasságát és súlyterhelését lásd a képeken.
Ár 192 Ft
Bővebben
Interex design
Dodanie do 3-4 dní