• Banner

  • Banner

  • Banner

Ráütődő bútorpánt a fogantyú nélküli nyitáshoz - csillapítás nélkül 105° NOVISYS 45

497652+497659

A zsanér a szekrényre helyezett ajtóhoz szolgál. A terhelt ajtókhoz való zsanér a fogantyú nélküli nyitáshoz - az ajtó megnyomásával - van kialakítva. A nyitási szög 105° és a furattávolság 45 mm.

Az ajtó lassú záródását biztosító csillapító dugattyúval van felszerelve. A felszereléshez elő kell fúrni egy 35 mm-es furatot a zsanér számára. A rögzítés mind az ajtóra, mind a karosszériára a mellékelt csavarokkal történik. A szerelés egyszerűségében is kiemelkednek, köszönhetően a zsanér lemezre történő rögzítéséhez használt automatikus klipszrendszernek. A gyors és kényelmes beállításhoz excentrikus csavarozással is rendelkeznek.

A Novisys rendszer kényelmes és megbízható, párnázott zárást garantál. Minőségének és megbízhatóságának köszönhetően a Novisys "made by Hettich" a praktikum és a kényelem új szintjét képviseli. A Novisys nemcsak magas minőséget és funkcionalitást, hanem modern és fenntartható megoldást is kínál. Senkiben sem hagy kétséget az erőforrások hatékony felhasználása, a legmagasabb szintű funkcionalitás és a hosszú élettartam tekintetében, így nagyon jó befektetés, mivel a felhasználók hosszú éveken keresztül élvezhetik előnyeit.

Válassza a Novisys-t az integrált Silent System rendszerrel, és a bútorvásárlás kényelmesebbé és praktikusabbá válik. A Novisys alapvető választás a pénztárcabarát vásárlók számára, és minőségi és megbízható megoldást kínál a mindennapi élethez.

Alátétek típusa pántokhoz
1 474 Ft /sada
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 27., péntek

Termék részletei
497652+497659
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Csillapítás
Csillapítás nélkül
Pántok rögzítésének típusa
CLIP / rápattintással /
A pántok típusa
Ráütődő bútorpánt
Bútorpánt nyitási szöge
105°
A bútorpánt fúrása
45 mm
A pánttál fúrása
35 x 11,3 mm
Az alátét a termék tartozéka
Igen
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 956.1004/Biela

Márka: Blum

TIP-ON dugattyú rövid 50 mm / Fehér

Dugattyú a retesz nélküli ajtónyitáshoz, csak egy nyomásra BLUM rugó nélküli zsanérokkal kombinálva használható A dugattyú a bútortestbe való fúráshoz használható A bútortestbe való fúrás nélküli beépítés esetén a megfelelő adapter megvásárlása szükséges Kétféle hosszúságban kapható kis és nagy ajtókhoz
Ár 2 232 Ft
Bővebben
Blum
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 1900315

Márka: Emuca

Dugattyú fogantyú nélküli ajtónyitáshoz LITE / Fehér

A LITE fogantyú nélküli dugattyú a legjobb megoldás a bútorajtók fogantyú nélküli nyitására és zárására. Egyszerűen csak nyomja meg az ajtót a szekrény kinyitásához vagy bezárásához. Az eredmény egyenes és tiszta vonalvezetésű, csendesebb, elegánsabb és minimalista bútorok. A rendszert a legkülönfélébb alkalmazásokhoz tervezték. Ez a rendszer rugó nélküli...
Ár 1 008 Ft/sada
Bővebben
Emuca
Dodanie do 3-4 dní