• Banner

  • Banner

  • Banner

Ráütődő bútorpánt a fogantyú nélküli nyitáshoz - csillapítás nélkül 105° NOVISYS 45

497652+497659

A zsanér a szekrényre helyezett ajtóhoz szolgál. A terhelt ajtókhoz való zsanér a fogantyú nélküli nyitáshoz - az ajtó megnyomásával - van kialakítva. A nyitási szög 105° és a furattávolság 45 mm.

Az ajtó lassú záródását biztosító csillapító dugattyúval van felszerelve. A felszereléshez elő kell fúrni egy 35 mm-es furatot a zsanér számára. A rögzítés mind az ajtóra, mind a karosszériára a mellékelt csavarokkal történik. A szerelés egyszerűségében is kiemelkednek, köszönhetően a zsanér lemezre történő rögzítéséhez használt automatikus klipszrendszernek. A gyors és kényelmes beállításhoz excentrikus csavarozással is rendelkeznek.

A Novisys rendszer kényelmes és megbízható, párnázott zárást garantál. Minőségének és megbízhatóságának köszönhetően a Novisys "made by Hettich" a praktikum és a kényelem új szintjét képviseli. A Novisys nemcsak magas minőséget és funkcionalitást, hanem modern és fenntartható megoldást is kínál. Senkiben sem hagy kétséget az erőforrások hatékony felhasználása, a legmagasabb szintű funkcionalitás és a hosszú élettartam tekintetében, így nagyon jó befektetés, mivel a felhasználók hosszú éveken keresztül élvezhetik előnyeit.

Válassza a Novisys-t az integrált Silent System rendszerrel, és a bútorvásárlás kényelmesebbé és praktikusabbá válik. A Novisys alapvető választás a pénztárcabarát vásárlók számára, és minőségi és megbízható megoldást kínál a mindennapi élethez.

Alátétek típusa pántokhoz
1 474 Ft /sada
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Termék részletei
497652+497659
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Csillapítás
Csillapítás nélkül
Pántok rögzítésének típusa
CLIP / rápattintással /
A pántok típusa
Ráütődő bútorpánt
Bútorpánt nyitási szöge
105°
A bútorpánt fúrása
45 mm
A pánttál fúrása
35 x 11,3 mm
Az alátét a termék tartozéka
Igen
A termék vásárlói ezt is megvették:

Márka: Interex

Gázteleszkóp felnyíló 248 mm / Szürke

Gázteleszkóp felnyíló a zsanéros ajtón. A dugattyú hossza 248 mm. A készlet tartalmazza a dugattyút , a test végzáró sapkát, az ajtó végzáró sapkát és az ALU ajtó végzáró sapkát , szerelési útmutatót.
Ár 1 195 Ft
Bővebben
Interex
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 1982 TopX

Márka: Senosan

MDF ajtó SENOSAN magasfényű / Fehér ragyogó SCR 1982

Exkluzív MDF ajtók egy neves gyártótól, kiváló minőségű SENOSAN fóliával bevonva, pontosan az ügyfél igényei szerint. Az ajtók karcolásmentes felülettel rendelkeznek, így mindig szépek maradnak. Az ajtók élei lézeres technológiával 1 mm vastag ABS szegéllyel vannak sávozva, így az ajtó és az él közötti illesztés egyáltalán nem látható. Az ajtó minimális...
Ár 48 000 Ft/m2 Normál ár 60 000 Ft
Bővebben
Senosan
Na objednávku

Cikkszám: 1900315

Márka: Emuca

Dugattyú fogantyú nélküli ajtónyitáshoz LITE / Fehér

A LITE fogantyú nélküli dugattyú a legjobb megoldás a bútorajtók fogantyú nélküli nyitására és zárására. Egyszerűen csak nyomja meg az ajtót a szekrény kinyitásához vagy bezárásához. Az eredmény egyenes és tiszta vonalvezetésű, csendesebb, elegánsabb és minimalista bútorok. A rendszert a legkülönfélébb alkalmazásokhoz tervezték. Ez a rendszer rugó nélküli...
Ár 1 008 Ft/sada
Bővebben
Emuca
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 956.1004/Biela

Márka: Blum

TIP-ON dugattyú rövid 50 mm / Fehér

Dugattyú a retesz nélküli ajtónyitáshoz, csak egy nyomásra BLUM rugó nélküli zsanérokkal kombinálva használható A dugattyú a bútortestbe való fúráshoz használható A bútortestbe való fúrás nélküli beépítés esetén a megfelelő adapter megvásárlása szükséges Kétféle hosszúságban kapható kis és nagy ajtókhoz
Ár 2 232 Ft
Bővebben
Blum
Dodanie do 3-4 dní