• Banner

  • Banner

  • Banner

Ráütődő bútorpánt a fogantyú nélküli nyitáshoz - csillapítás nélkül 105° NOVISYS 52

497634+497659

A zsanér a szekrényre helyezett ajtóhoz szolgál. A terhelt ajtókhoz való zsanér a fogantyú nélküli nyitáshoz - az ajtó megnyomásával - van kialakítva. Nyitási szög 105° és a zsanér rögzítőfuratainak távolsága 52 mm.

Az ajtó lassú záródását biztosító csillapító dugattyúval van felszerelve. A felszereléshez elő kell fúrni egy 35 mm-es furatot a zsanér számára. A rögzítés mind az ajtóra, mind a bútortestre a mellékelt csavarokkal történik. A szerelés egyszerűségében is kiemelkednek, köszönhetően a zsanér lemezre történő rögzítéséhez használt automatikus klipszrendszernek. A gyors és kényelmes beállításhoz excentrikus csavarozással is rendelkeznek.

A Novisys rendszer kényelmes és megbízható, párnázott zárást garantál. Minőségének és megbízhatóságának köszönhetően a Novisys "made by Hettich" a praktikum és a kényelem új szintjét képviseli. A Novisys nemcsak magas minőséget és funkcionalitást, hanem modern és fenntartható megoldást is kínál. Senkiben sem hagy kétséget az erőforrások hatékony felhasználása, a legmagasabb szintű funkcionalitás és a hosszú élettartam tekintetében, így megéri a jövőben való befektetés, mivel a felhasználók hosszú éveken keresztül élvezhetik előnyeit.

Válassza a Novisys-t az integrált Silent System rendszerrel, és a bútorvásárlás kényelmesebbé és praktikusabbá válik. A Novisys alapvető választás a pénztárcabarát vásárlók számára, és minőségi és megbízható megoldást kínál a mindennapi élethez.

Alátétek típusa pántokhoz
1 474 Ft /sada
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
497634+497659
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Csillapítás
Csillapítás nélkül
Pántok rögzítésének típusa
CLIP / rápattintással /
A pántok típusa
Ráütődő bútorpánt
Bútorpánt nyitási szöge
105°
A bútorpánt fúrása
52 mm
A pánttál fúrása
35 x 11,3 mm
Az alátét a termék tartozéka
Igen
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 4302305

Márka: Emuca

Golyós fiókcsúszó csillapítással és fogantyú nélküli nyitással 45 mm LUX

Teljesen kihúzható golyós fiókcsúszók lassan záródó fiókokhoz és PUSH rendszerrel , amely a minőségi csapágyaknak köszönhetően csendes fiókzárást és csendes csúszást biztosít. Ezek a fiókok push-to-open rendszerrel rendelkeznek, amely lehetővé teszi a fogantyú nélküli fiókok felszerelését, és egy nyomásra kinyílnak, miközben csillapítással záródnak. Nagy...
Ár 5 040 Ft/pár
Bővebben
Emuca
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 92452/1000

Márka: Camar

Függesztősín CAMAR hosszú

Rúd a felső szekrények felakasztásához. Egyenesítő szerelvények felakasztására szolgál. A sín hossza 1 vagy 2 m az Ön választása szerint. A sín 5 cm-es lépésekben vágható. Az ár 1 darabra vonatkozik
Ár 1 296 Ft
Bővebben
Camar
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 26118/LEV + 26118/PRA

Márka: Camar

Szerelvénykészlet a szekrények függesztéséhez 801 dűbel / L + P

Felakasztható szekrényekhez való szerelvénykészlet . Az ár páronként értendő / bal + jobb oldal /. Tartalmazza az előre préselt tiplit , ahol a szekrénybe való beszerelés egyszerű csak egy kalapáccsal ütögetve és csak be kell csavarozni . Szükséges a 3D SECURE / biztosítékkal / ellátott pult - akasztórúd használata a biztonságos felakasztáshoz és...
Ár 1 368 Ft
Bővebben
Camar
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 296109

Márka: UNIKA

Munkalap ragasztó Color Joint CJ005 / Barna

A Color Joint egy speciális PU ragasztó PD illesztésekhez - vízálló, letörölhető. A felesleges ragasztó száraz ruhával (szőrszálak nélkül) eltávolítható, mélyebb textúra esetén aceton használata ajánlott. A gyártás dátuma a tubusra van bélyegezve - a szavatossági idő a gyártás dátumától számított 12 hónap.
Ár 2 160 Ft
Bővebben
UNIKA
Dodanie do 3-4 dní