• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Postaláda ALANOS / Rozsdamentes acél

PXMB020S02

Bemutatjuk az ALANOS postaládát - a stílus és a funkcionalitás ötvözése otthonában.

Unod már az állandó meglepetést a sérült vagy nedves levél megnyitása után? Többé nem kell ezt tennie. Az ALANOS postaláda nem csak elegáns kiegészítője lesz otthonának, hanem abszolút védelmet is kap a levelei számára. Az ALANOS-t úgy tervezték, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak, miközben biztosítja, hogy levelei szárazon, biztonságban és sértetlenül maradjanak.

Akár olyan területen él, ahol gyakran esik az eső, akár porral teli városban, ennek a postaládának a csavarzáras zárja megvédi a zárat mindezen elemektől, míg a robusztus rézzár biztosítja, hogy levelei biztonságban legyenek az illetéktelen hozzáféréstől. A nagyvonalú nyílásméretnek köszönhetően még a nagyobb A4-es borítékok vagy dokumentumok is gond nélkül elférnek benne. Ne feledkezzen meg a praktikus nyílásról sem,aminek köszönhetően soha nem fognak hiányozni a fontos levelek .

Az ALANOS postaláda beszereléséhez még csak nem is kell hozzáértő mesterembernek lennie. A csomagban mindent megtalál, ami a gyors és zökkenőmentes telepítéshez szükséges. Egyszerűen válassza ki az ideális helyet, és a mellékelt csavarok és távtartók segítségével a postaláda percek alatt használatra kész.

Élvezze nemcsak a funkcionalitást, hanem a modern dizájnt is. Az antracitszürke szín és a porszórtan horganyzott acél anyag modern megjelenést kölcsönöz ennek a postaládának, amely gyönyörűen illeszkedik bármilyen külső térhez.

5 ok, amiért az ALANOS postaládát válassza:

1. Rozsdamentes: Porszórt horganyzott acélból készült, hosszú távú tartósságot garantál.

2. Biztonság: A forgatható zárral ellátott rézzár megvédi leveleit a nem kívánt személyektől és az időjárási hatásoktól.

3. Praktikusság.

4. Könnyű telepítés:A telepítéshez szükséges minden tartozékot biztosítja, hogy gyorsan és gond nélkül kezelhesse a telepítést.

5. Stílusos kialakítás: Modern megjelenés és szín, amely bármilyen otthonhoz vagy épülethez illik.

Ne veszítse el fontos leveleit és csomagjait, bízzon az ALANOS postaládában - ahol a stílus találkozik a funkcióval.

13 160 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
PXMB020S02
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Rozsdamentes acél
Szélesség
310 mm
Magasság
336 mm
Mélység
100 mm