• Banner

  • Banner

  • Banner

Exkluzív kozmetikai szervező DREAMS / Fehér

PARDRM-1/B

Tökéletes megoldást keres a kozmetikumok rendszerezésére? Bemutatjuk a DREAMS Exclusive Cosmetics Organiser-t - egy nélkülözhetetlen segítő minden olyan nő számára, akinek fontos a tisztaság és a stílus.

Ezt az egyedi és elegáns szervezőt úgy tervezték, hogy harmonikusan illeszkedjen a belső térbe, miközben bőséges helyet biztosít az összes kozmetikai kelléknek.

A DREAMS szervező három átlátszó fiókkal és egy kihajtható dobozzal rendelkezik, amely megkönnyíti a legfontosabb termékek elérését.

Ideális mérete és hordozhatósága tökéletes társsá teszi ezt a szervezőt, akár otthon, akár útközben.

Ráadásul minden szervezőhöz ingyenes ajándékként egy praktikus ecset- és sminktartó is jár, így még vonzóbb választás. amely a legjobban illik a stílusához és személyiségéhez.

Miért válasszon egy DREAMS szervezőt?

- Elegáns dizájn.

- Maximális áttekinthetőség.

- Hordozható funkcionalitás.

- Ingyenes ajándék: Egy praktikus ecset- és sminktartót adunk hozzá, amely nem csak hasznos, de stílusos is.

- Színválaszték: Válasszon a színek széles választékából, amelyek garantáltan kiegészítik személyes stílusát és preferenciáit.

Fektessen be egy DREAMS szervezőbe, és tapasztalja meg, milyen egyszerű és élvezetes lehet a mindennapi szépségápolás. Rendelje meg még ma a DREAMS exkluzív szépségszervezőjét, és kezdjen minden napot egy tökéletesen szervezett szépségápolással !

13 960 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 23., hétfő

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
PARDRM-1/B
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Fehér
Szélesség
290 mm
Magasság
370 mm
Mélység
185 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: PXC165W01

Márka: Paradox

Dizájnos ékszerdoboz SWAN / Fehér

Fedezze fel a szépséget és a funkcionalitást egyben a SWAN Dizájnos ékszerdobozzal Tökéletes menedéket keres értékes ékszerei számára, amely egyben a belső tér stílusos kiegészítője is? A SWAN Dizájnos ékszerdoboz a megfelelő választás mindenkinek, aki értékeli az eleganciát és a praktikumot. Időtlen fehér kivitelezésével és kifinomult dizájnjával...
Ár 6 396 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: PARDRM-1/D

Márka: Paradox

Exkluzív kozmetikai szervező DREAMS / Füst átlátszó

Tökéletes megoldást keres a kozmetikumok rendszerezésére? Bemutatjuk a DREAMS Exclusive Cosmetics Organiser-t - egy nélkülözhetetlen segítő minden olyan nő számára, akinek fontos a tisztaság és a stílus. Ezt az egyedi és elegáns szervezőt úgy tervezték, hogy harmonikusan illeszkedjen a belső térbe, miközben bőséges helyet biztosít az összes kozmetikai...
Ár 14 760 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní