• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

MAXA kozmetikai szervező / Fehér

CB57

MAXA / Fehér kozmetikai szervező: A rend és az elegancia minden szerelmese számára nélkülözhetetlen kiegészítő.

Bemutatunk egy forradalmi megoldást mindazok számára, akik tökéletes rendre vágynak fürdőszobájukban, gardróbjukban vagy hálószobájukban. Az elegáns fehér színű MAXA kozmetikai szervező nemcsak praktikus segítő, hanem elegáns kiegészítő is, amely egy kis luxust és tisztaságot kölcsönöz a térnek.

1. A MAXA szervező két tárolószintjének köszönhetően a MAXA szervező lehetővé teszi, hogy kedvenc kozmetikai termékei kéznél legyenek és tökéletesen rendezettek legyenek. Felejtse el a fiókok vagy helyiségek kusza keresgélését, ahol kozmetikai termékei eltűnnek a szem elől. Minden rúzsnak, krémnek vagy kedvenc szemhéjfestéknek fix helye lesz.

2. Sokoldalú használat. Használja ki sokoldalúságát ékszerek, kisebb irodai kellékek vagy más apró tárgyak tárolására, amelyeket rendezetten kell tárolnia. Ideális a legjobb termékeid bemutatására is, így felbecsülhetetlen értékű eszköz a szépségszalonokban vagy üzletekben is.

3. Elegáns kialakítás. Letisztult vonalvezetése és fehér színe tökéletesen illeszkedik bármilyen berendezési stílushoz, akár a modern minimalizmust, akár a klasszikus eleganciát kedveli.

4. Kompakt méret és könnyű kialakítás. A mindössze 450 g súlyú, könnyű műanyag szerkezet könnyű kezelhetőséget biztosít.

5. Könnyű karbantartás: A kiváló minőségű műanyagból készült MAXA szervező tartós és könnyen karbantartható. Csak időnként törölje át egy nedves ruhával, és olyan jól fog kinézni, mint újkorában.

5 196 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés legkèsőbb 10:00 hétfő és a rendelés kiszállításra kerül 2024. október 2., szerda

Termék részletei
CB57
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Fehér
Szélesség
330 mm
Magasság
330 mm
Mélység
200 mm