• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

OTTO / Fehér forgó fűszerrendező

24267

Fedezze fel a forradalmi módszert, amellyel tökéletes rendet tarthat konyhájában az OTTO forgó fűszerrendezővel. Ezt az elegáns, modern és praktikus segítőt úgy tervezték, hogy gyorsan és könnyen hozzáférjen minden fűszeréhez és egyéb kellékéhez. Miért nélkülözhetetlen darab az OTTO az Ön otthonában? Olvasson tovább, hogy megtudja!

Főbb előnyök és jellemzők:

1. Rendezett konyha egy mozdulattal:

Az OTTO szervező forgó mechanizmusának köszönhetően gyorsan és egyszerűen megtalálhatja a szükséges fűszereket vagy apró tárgyakat. Soha többé nem kell időt töltenie azzal, hogy egy zsúfolt szekrényben turkáljon. Az OTTO-val minden kéznél van egyetlen fordulat segítségével.

2. Elegáns dizájn bármilyen térbe:

Fehér színben és lágy vonalakkal az OTTO bármilyen konyhába illik - modern vagy hagyományos enteriőr, nem számít! Az esztétikus kialakítás nemcsak funkcionális, hanem szemet gyönyörködtető is, így büszkén mutathatja az asztalon, vagy tárolhatja a szekrényben.

3. Sokoldalú felhasználás:

Bár az OTTO ideális fűszerekhez, felhasználási lehetőségei végtelenek. Tároljon apró konyhai kiegészítőket, irodai tárgyakat, ékszereket vagy bármit, ami szervezettséget igényel. A 13 cm magas és 22,5 cm átmérőjű méretekkel rengeteg helyet kínál mindennek, amire szükséged van.

4. Négy praktikus fiók:

Négy különálló, 15 cm széles fiókot terveztek a hatékony szortírozáshoz és rendszerezéshez. Ezenkívül minden fiókban egy-egy praktikus, 9 cm hosszú teáskanál található, így az adagolás mindig pontos és kényelmes.

5. Minőségi szintetikus anyag:

A szintetikus anyagból készült szervező strapabíró és tartós, hogy ellenálljon a mindennapi igénybevételeknek. Karbantartása egyszerű - csak törölje át nedves ruhával, hogy úgy nézzen ki, mint új korában.

Az OTTO forgó fűszerrendező / fehér tökéletes megoldás mindazoknak, akik funkcionális és stílusos lehetőséget keresnek konyhájuk rendben tartásához. Praktikusságával, elegáns kialakításával és sokoldalú felhasználásával az OTTO több mint egy szervező - ez egy olyan eszköz, amely leegyszerűsíti a mindennapjait. Szánjon rá időt, és tegye a káoszt a múlté az OTTO forgó szervezővel. Az Ön konyhai tere a legjobbat érdemli!

4 191 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
24267
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Fehér
Szélesség
225 mm
Magasság
130 mm