• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Szennyeskosár cipzárral LIVING 110L / Szürke

PXORM27

Bemutatjuk a LIVING110L szennyeskosarat - az Ön új kedvenc háztartási rendszerezőjét. Ez a sokoldalú és stílusos kosár tökéletes megoldás ágynemű, ruhák, törölközők, takarók és egyéb tárgyak tárolására és rendben tartására. A gardróbszekrény megszervezése még soha nem volt ilyen egyszerű és élvezetes!

Miért a LIVING110L?

- Maximális kapacitás 110L: Ez a tágas kosár lehetővé teszi, hogy nagymennyiségű ruhákat tároljon anélkül, hogy aggódnia kellene a túlzsúfoltság miatt. Körülbelül 50 x 47 x 43 cm-es méreteivel bőséges helyet biztosít mindannak tárolására, amire szüksége van.

- Stílusos kialakítás: Elegáns szürke és fehér színének és szálkás mintázatának köszönhetően ez a kosár tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe. Nemcsak praktikus, hanem esztétikus is.

- Minőségi anyagok: A kosár tartós poliészterből és pamut ponyvából készül, amely hosszú élettartamot és kopásállóságot biztosít.

- Könnyen használható: A tetején lévő cipzárral könnyedén kinyithatja és bezárhatja a kosarat, így gyorsan és kényelmesen hozzáférhet a tárolt tárgyakhoz.

- Sokoldalú: Ezt a kosarat bárhol tárolhatja - a szekrényben, az ágy alatt, a padláson vagy a pincében. Sokoldalúsága és rugalmassága minden otthonban nélkülözhetetlen eszközzé teszi.

A tökéletes segítő minden helyzetben

- Szezonális ruhatárváltás: Az évszakoknak megfelelően változtatja ruhatárát? Nem gond! A LIVING110L kosárral kényelmesen tárolhatja a dolgokat a szezonon kívül, és helyet adhat az új daraboknak.

-A háztartás rendezettsége: Tartsa otthonát mindig rendben és rendezetten. Ez a kosár segít rendezettnek maradni, és biztosítja, hogy mindennek meglegyen a helye.

- Praktikus és hordozható: Könnyű kialakításának és masszív szerkezetének köszönhetően a kosarat szükség szerint könnyedén hordozhatja.

Hagyja, hogy meggyőzzük Önt, és egyszerűsítse az életét a LIVING110L cipzáras szennyeskosárral. Tartsa otthonát egyszerre rendezetten és stílusosan. Rendelje meg még ma, és tapasztalja meg az otthoni rendszerezés új szintjét!

2 396 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 23., hétfő

Termék részletei
PXORM27
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Textil
Felületkezelés
szürke
Maximális terhelés
25 kg
Térfogat
1 x 110 L
Szélesség
500 mm
Magasság
430 mm
Mélység
470 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: PXB091G01

Márka: Paradox

Szennyeskosár GLAMUR 150L / Szürke

Hagyja a szennyesét luxusban pihenni! A GLAMUR 150L szennyeskosár több mint egyszerű tárolóhely; ez egy elegáns kiegészítő, amely harmóniát és szervezettséget hoz minden otthonba. A fenntartható természetes bambuszból készült kosár nemcsak tartósságot és környezetbarát jelleget, hanem stílusos kialakítást is kínál, amely modern és hagyományos belterekhez...
Ár 15 960 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: PXS08GY

Márka: Paradox

8 darabos tárolódoboz készlet szekrénybe ALAMO / Szürke

Nézz új szemmel a ruhatáradra az ALAMO 8 darabos ruhatároló dobozkészlettel! Még nem volt ideje, hogy megadja magának azt a gardróbszekrény rendet, amire mindig is vágyott? A 8 darab ALAMO tárolódobozból álló készletünkkel ez az álom valósággá válik. Hagyja magát elvarázsolni a praktikumtól és az esztétikától, amit ezek a dobozok egyenesen az Ön otthonába...
Ár 6 760 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: PXC161W01

Márka: Paradox

Dizájnos ékszerdoboz SWAN XXL / Fehér

A kedvenc ékszered az oka a jó hangulatodnak? Ültesd ezt az ékszerdobozt a hiúságodra, benne az összes csillogó,villogó daraboddal, díszítsd fel az öltözékedet, és lépj napsugárként az új napba! Gubancok, csomók, elveszett darabok - ezek miatt soha többé nem kell aggódnod. A SWAN XXL dizájner ékszerdoboz 3 felső réteget kínál különböző méretű rekeszekkel,...
Ár 13 960 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 7054312

Márka: Emuca

Kihúzható törölközőtartó 2 karos ARNOLD 440 mm / Fehér matt

Praktikus kihúzható fogas konyhákba vagy fürdőszobákba, alumíniumból készült, matt eloxált alumínium vagy fehér kivitelben. Két vagy három karral rendelkezik a törölközők vagy mosogatórongyok felakasztásához, amelyek 90º-kal elforgathatók attól függően, hogy az akasztó a bútor oldalára vagy a munkafelület alá van-e rögzítve (a rögzítőcsavarokat...
Ár 11 520 Ft
Bővebben
Emuca
Dodanie do 3-4 dní