• Banner

  • Banner

  • Banner

Teraszlap GARAPA / Sima felület

55949/6214

Nagyon népszerű, kemény, Dél-Amerikában őshonos egzotikus fa. A Garapa ideális választás azok emberek számára akik a világosabb árnyalatokat kedvelik. A fára jellemzőek a citromsárga, mézbarna és világosbarna árnyalatok. UV-sugárzás hatására a szín természetes módon, de nem túl intenzíven változik a sárgától a jellegzetes szürke árnyalatokig.

A Garapa teraszlapok harmonikus mintázatukkal, magas természetes időjárásállóságukkal és keménységükkel elvarázsolják Önt.

Kisebb repedések, gyantacsatornák, csomók/hajlások, kifehéredett fa, egyenetlenségek, megmunkálásból adódóan megmunkálatlan nyomok és egyéb hibák a leszállított anyagmennyiség legfeljebb 10%-áig megengedettek. Az egyenetlen szemcseméretű lejtés, a csavarodott/hajlott darabok és egyéb deformációk nem minősülnek hibának. A fa természetes anyag, amely képes nedvességet felvenni és elveszíteni. A deszka szélessége és vastagsága legfeljebb 6%-kal eltérhet a számlázási méretektől. A Garapa fűrészáru méretei a beépítési terület eltérő körülményei miatt változhatnak - előfordulhatnak felületi repedések és a deszka vetemedése.

A száradás és a repedezettség ilyen leírása a fa természetes jellemzője, és nem képezheti reklamáció tárgyát.

Deszka hossza
Deszka szélessége
17 280 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Termék részletei
55949/6214
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Fa
Felületkezelés
Sima felület
Lemezvastagság
21 mm
Faipari termékek
Garapa
Eredet
Dél Amerika
A táblák felépítése
Teljes profil
Tartósság (EN 350-2)
2-3.osztály