• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Karácsonyi üveggömb készlet ELON 70 mm - 8db / Ezüst

ABR702010

Köszöntse stílusosan az ünnepi szezont, az elegancia és a kifinomultság esszenciáját megragadva az ELON karácsonyi üveggömb készlettel. Ezek a karácsonyi díszek nem csupán dekoratív kiegészítők, hanem kis műalkotások, amelyek a szépség és a leleményesség ünnepévé varázsolják a fát. Miért érdemlik meg, hogy az ünnepi dekoráció részei legyenek? Hadd győzzük meg Önt.

Ellenállhatatlan szépség és dizájn

Ez a készlet tizenkét 70 mm átmérőjű üveggömböt tartalmaz, amelyek az ezüst árnyalatok elbűvölő palettáján mozognak. A matt és fényes kombinációja dinamikus vizuális élményt nyújt, amely garantáltan magára vonzza a tekintetet. A finom arany fogantyú egy kis luxust kölcsönöz, és tökéletesen illeszkedik mind a hagyományos, mind a modern karácsonyi témákhoz.

Tartós minőség

Az ELON karácsonyi gömbök prémium minőségű üvegből készülnek, ami biztosítja a hosszú élettartamot és tartósságot. Az üveget gondosan formázzák és színezik, hogy ellenálljon a kopásnak és a fakulásnak, így garantálva, hogy ezek a díszek még sok-sok évszakon át ugyanolyan fényesen ragyognak majd. Minőségi kivitelezésüknek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a karácsonyi dekorációba való befektetése okos választás.

Sokoldalú használat

Akár hagyományos zöld fát, akár modern fehér fenyőt díszít, vagy egyedi ünnepi összeállítást készít, rózsaszín üveggömbjeink bármilyen környezethez alkalmazkodnak. Vázák, koszorúk díszítésére vagy asztali dekorációként is remekül használhatóak. Sokoldalúságuk lehetővé teszi, hogy kreatív legyen, és tetszés szerint alakítsa ki dekorációit.

A tökéletes ajándék

Ez a készlet kiváló ajándék is lehet bármelyik karácsony szerelmesének. Elegánsan csomagolva, ezek a gömbök azonnal a luxus és a kifinomultság levegőjét keltik, valahányszor kicsomagolja őket. Ne csak gyönyörű dekorációs elemként ajándékozza őket, hanem lehetőségként is, hogy felejthetetlen pillanatokat teremtsen szeretteivel.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy karácsonyi dekorációját felejthetetlen élménnyé varázsolja az ELON karácsonyi üveggömb készlettel. Rendelje meg őket még ma, és hagyja, hogy otthona igazi ünnepi hangulatban ragyogjon.

5 376 Ft /8ks
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Termék részletei
ABR702010
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Üveg
Felületkezelés
Ezüst
Átmérő
Ø 70 mm