• Banner

  • Banner

  • Banner

Dizájnos fali akasztó YOKO / Fekete matt

V21300

A YOKO fali akasztó eredeti és lenyűgöző kialakításával nyűgöz le. Ha ezt a terméket az előszobában, a folyosón vagy az irodában helyezi el, nemcsak egy gyönyörű belsőépítészeti elemet kap, hanem különösen sok lehetőséget, hogy hová akaszthatja fel a kabátokat, kalapokat és más divatos darabokat a ruhatárából.

A kínált kabáttartó első osztályú anyagokból , ráadásul modern technológiai eljárások felhasználásával készült, így biztosan több évig szolgálja és örömet szerez Önnek.

Konkrétan a bemutatott termék acélprofilokból készül, amelyek porszórtan vannak bevonva, és tömör tölgyfából készült részekkel egészítik ki.

A termék közvetlenül a falra szerelhető, ahol akár a fal sarkában is elhelyezhető, köszönhetően a nagyon praktikus koncepciónak, amely lehetővé teszi az egyes karok elhelyezését.

A termék könnyű súlyának és szállítási csomagolásának köszönhetően az akasztó könnyen elszállítható arra a helyre, ahol végül összeszerelik. Ez a stílusos és elegáns termék, amelyet Ernesto Nograšek szlovén tervező a VOGA tapasztalt technológusaival együttműködve alkotott meg, többféle színben kapható, így Ön kiválaszthatja azt a változatot, amely a legjobban illeszkedik modern belső teréhez.

75 600 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 25., szerda

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
V21300
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fekete matt
Hosszúság
985 mm
Szélesség
305 mm
Mélység
35 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: V81300

Márka: VOGA

Dizájnos fali akasztó YOKO / Fehér matt

A YOKO falikar eredeti és lenyűgöző kialakításával nyűgöz le. Ha ezt a terméket az előszobában, a folyosón vagy az irodában helyezi el, nemcsak egy gyönyörű belsőépítészeti elemet kap, hanem különösen sok lehetőséget, hogy hová akaszthatja fel a kabátokat, kalapokat és más divatos darabokat a ruhatárából. A kínált kabáttartó első osztályú anyagokból ,...
Ár 75 600 Ft
Bővebben
VOGA
Dodanie do 3-4 dní