• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Összecsukható fali fogas AXIA / Arany

UCH02

53,90Fedezze fel a luxust és a praktikumot egy termékben!

Elegáns és praktikus megoldást keres fürdőszobájába vagy konyhájába? Bemutatjuk az AXIA összecsukható fali akasztót arany színben - egy olyan terméket, amely egyetlen dizájndarabban egyesíti a stílust, az erőt és a funkcionalitást.

Miért válassza az AXIA összecsukható fali akasztót?

- Elegáns dizájn: Az AXIA akasztó arany színe egy csipetnyi luxust és kifinomultságot kölcsönöz a belső térnek. Az arany és a fekete kombinációja időtlen, és minden modern térbe illik.

- Minőségi kivitelezés. Nem számít, hány törölközőt és tisztálkodási eszközt akaszt rá, biztos lehet benne, hogy tartós lesz.

- Praktikus használat: Az akár 5 vagy több akasztási pontnak köszönhetően ez az akasztó ideális a fürdőszobában, a konyhában vagy akár az előszobában. Nincs többé zsúfolt kampók vagy szűkös helyiségek!

- Sokoldalú felhasználhatóság: Bár ideális fürdőszobákba és konyhákba, elegáns kialakítása és praktikus funkcionalitása miatt otthonának más helyiségeiben is használható.

- Az 500 mm szélességű és 230 mm mélységű akasztó felszerelése gyors és egyszerű. Egyszerűen csak rögzítse a falhoz, és máris használatra kész.

Jelenleg az akasztó elegáns arany és fekete kombinációban kapható, amely szinte bármilyen beltérbe illik.

Az AXIA összecsukható fali akasztó arany színben a stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációja. Akár fürdőszobájába, konyhájába vagy más helyiségébe szeretne elegáns megoldást, ez a falikar a megfelelő választás. Ne feledje, hogy a luxusnak és a praktikumnak nem feltétlenül kell különválnia - az AXIA falikarral mindkettőt megkapja!

Kattintson rá most, hogy az AXIA összecsukható akasztó a kosárba kerüljön! Dobja fel otthonát ezzel az elegáns és praktikus kiegészítővel még ma!

21 560 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
UCH02
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Arany
Hosszúság
500 mm
Magasság
155 mm
Mélység
230 mm
Ez még talán érdekelhet