• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Bortartó állvány CHAIN / Fényes króm

3683080290430

Fedezze fel a tökéletes kiegészítőt az otthonába, amely nemcsak a vendégeit varázsolja el, hanem a finom borok és a stílusos design iránti szeretetét is megmutatja. Bemutatjuk a CHAIN borállványt - egy egyedi darabot, amely úgy tűnik, hogy dacol a gravitáció törvényeivel, és egy csipetnyi eleganciát és eredetiséget visz a térbe.

1. Ez a bortartó bájosközéppontja bármelyik asztalnak. Vendégeit lenyűgözi majd az egyedi kialakítás, amely azt a benyomást kelti, mintha a borok a levegőben lebegnének.

2. Egyedi kialakítás. A fényes króm egy csipetnyi luxust és kifinomultságot kölcsönöz, így biztosítva, hogy bármilyen enteriőrbe illeszkedjen, legyen az modern vagy hagyományos.

3. Tökéletes ajándék a borok szerelmeseinek. Ez az állvány tökéletes ajándék azoknak, akik szeretik az eredeti és praktikus dolgokat. Lepje meg barátait vagy családtagjait egy olyan ajándékkal, amelyet méltó helyen akarnak majd elhelyezni.

4. Stabilitás és minőség. A szorosan hegesztett konstrukció biztosítja, hogy kedvenc itala mindig biztonságosan legyen kitéve.

5. Kompakt méret.

Adjon bájt és stílust otthonának a CHAIN bortartó állvánnyal. Hagyja, hogy bora a levegőben lebegjen, és legyen olyan házigazda, ahová a vendégek szívesen térnek vissza. Rendelje meg állványát még ma, és tegyen minden vacsorát felejthetetlen élménnyé!

4 191 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
3683080290430
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fényes króm
Szélesség
200 mm
Magasság
140 mm
Mélység
120 mm