• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Borállvány ROPE / Fehér

3683080290386

Képzelje el, hogy soha többé nem kell a borokat a megszokott módon bemutatnia. A ROPE/Fehér borállványunkkal minden pillantás a borállványra varázslatos élménnyé válik. Ezzel az egyedi dizájnelemmel olyan hatást érhet el, amely minden vendéget lenyűgöz - bora úgy fog kinézni, mintha a levegőben lebegne.

1. Illúzió és elegancia: A gravitáció törvényeinek látszólagos megsértése összetéveszthetetlen jelleget kölcsönöz ennek a bortartó állványnak. A nejlonkötélbe rejtett fémrúdnak köszönhetően minden palack, legyen az üres vagy teli, tökéletes egyensúlyban és eleganciában fog tűnni.

2. Sokoldalúság. Ezt az állványt úgy tervezték, hogy mindenféle palackot tökéletesen megtartson, így tökéletes kiegészítője lehet minden borkedvelőnek.

3. Eredetiajándékot keres egy házavató partira vagy az Ön életében élő borbarátnak? Ez az állvány egy okos megoldás, amely garantáltan nagy benyomást fog kelteni, és minden alkalomra beszélgetés tárgyává válik.

4. Kompakt méret: 32 x 15 x 12 cm-es méreteivel ez az állvány könnyedén elfér bármelyik polcon vagy asztalon, kifinomult hangulatot kölcsönözve a térnek anélkül, hogy túl sok helyet foglalna.

5. Minőség és tartósság.

4 191 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
3683080290386
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél/műanyag
Felületkezelés
Fehér
Szélesség
320 mm
Magasság
150 mm
Mélység
120 mm