• Banner

  • Banner

  • Banner

Taburett EMPORIO / Halványbarna

PX005K01

Fedezze fel az eleganciát és a multifunkcionalitást a legjobb formájában az EMPORIO taburettel, matt fekete színben. Ez a kivételes darab tökéletes példája annak, hogy a kézműves tökéletesség hogyan változtathatja a belső teret a kifinomultság és a stílus szimbólumává.

Miért érdemes megvásárolni az EMPORIO taburettet?

Képzelje el, hogy otthona a luxus új dimenzióját nyeri el ezzel az elegáns taburettel. A kiváló minőségű műbőrből készült és kifinomult varrással díszített EMPORIO nemcsak esztétikailag vonzó, hanem rendkívül praktikus is. Ferde acéllábai stabilitást kölcsönöznek, míg a forgatható szintező lábak biztosítják, hogy bármilyen felületen használhassa.

Sokoldalúsága meg fogja lepni Önt. Használja elegáns öltözőszékként, kényelmes lábtartóként, vagy egyszerűen fordítsa meg a tetejét, hogy elegáns tárolóasztalként szolgáljon. A 9,4 literes tárolókapacitásával ideális minden apróság tárolására, így tökéletes kiegészítője lehet otthona bármely helyiségének.

Az EMPORIO nem csak a megjelenésről szól. Tartósságra épül. Stabil acéllábainak és megerősített szerkezetének köszönhetően akár 150 kg-ot is elbír, így nemcsak stílusos, hanem rendkívül funkcionális és tartós bútordarab is.

Az EMPORIO taburett legfontosabb előnyei:

1. Elegáns dizájn: a műbőr és a kifinomult varrás kombinációja egy kis luxust kölcsönöz a belső térnek.

2. Multifunkcionalitás.

3. Tágas tárolás.

4. Robusztus felépítés: az acéllábak és a megerősített szerkezet akár 150 kg terhelhetőséget is biztosít.

5. Stabilitás bármilyen felületen.

Adjon új értelmet otthonának az EMPORIO taburettel. Fektessen be olyan bútorba, amely elegáns csomagban egyesíti a stílust, a funkciót és a tartósságot. Az Ön útja a tökéletes otthon felé most kezdődik.

13 560 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
PX005K01
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
PU bőr
Felületkezelés
Barna
Maximális terhelés
150 kg
Szélesség
380 mm
Magasság
444 mm
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: PX054K01

Márka: Paradox

Cipőtartó ülőpaddal EMPORIO / Világosbarna

Bemutatjuk az EMPORIO cipőszekrényt ülőpaddal : elegancia és funkcionalitás egyben Keresi a módját, hogy előszobáját vagy gardróbját egy csipetnyi modern luxussal dobja fel? Az EMPORIO cipősarok ülőpaddal a stílus és a praktikum tökéletes kombinációját kínálja. Élvezze az egyedi dizájnt, amely bármilyen belső teret kiemel, miközben olyan funkcionális...
Ár 19 960 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: PXC090K01

Márka: Paradox

Bárszék szett 2 db EMPORIO 762 mm / Világos barna

Fényűző, elegáns és rendkívül kényelmes Bemutatjuk az EMPORIO 2db 762 mm magas, matt fekete színű bárszék szettet - tökéletes kiegészítője otthonának, amely az eleganciát az első osztályú kényelemmel ötvözi. Ideális konyhába, étkezőbe vagy társalgóba, ezek a bárszékek barátságos helyet teremtenek a pihenéshez és a családdal és barátokkal való közös...
Ár 35 960 Ft/2 ks
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 14404

Márka: Siro

Akasztó LUONGO XL / Antik arany

Gyönyörű dizájnos akasztó, elölről történő rögzítéssel egy alátétre. Az akasztó legfeljebb 91 mm magas és 61 mm mély. Az akasztó szélessége 72mm.
Ár 3 744 Ft
Bővebben
Siro
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 863/14/25

Márka: Interex

Öntapadós csavartakaró / Vad tölgy

Az öntapadós kupak ideális segítő a csavarok vagy a lyukak utáni takarásnál. 2 átmérőben kapható, 14 mm és 20 mm. Az ár laponként értendő, a kupakok száma laponként a következő: 14 mm - 25db 20 mm - 15 db A bemutatott kupakok kompatibilisek a hasonló dekorokkal, például tölgyfával. Az anyagdekorral való teljes egyezést nem lehet garantálni, és a szín csak...
Ár 360 Ft
Bővebben
Interex
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 25322

Márka: Interex design

Akasztó GRAPA / Fekete matt

Egyszerű kialakítású akasztó, elülső rögzítéssel az alátéthez. Az akasztó szélessége 72 mm, magassága 63 mm. A faltól való távolság 43 mm.
Ár 1 536 Ft
Bővebben
Interex design
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: PXS109B56

Márka: Paradox

Polcos regál REGALO 1700 / Fekete matt

Fedezze fel az elegáns és modern REGALO 1700 polcrendszert, amely nemcsak stílust, hanem praktikus funkcionalitást is hoz otthonába. A kiváló minőségű fából és acélból készült fekete polc az egyszerűséget a modern dizájnnal ötvözi, hogy ne csak otthona elengedhetetlen részévé, hanem feltűnő esztétikai elemmé is váljon. A REGALO 1700 polc ideális választás...
Ár 17 560 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 3061812

Márka: Häfele

Lenyíló gázteleszkóp HÄFELE

A gázteleszkóp , amelyet a lenyíló ajtóhoz használnak. A készlet tartalmaz tartozékokat mind a fa, mind az alumínium ajtókhoz.
Ár 1 196 Ft
Bővebben
Häfele
Dodanie do 3-4 dní