• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Bárszék szett 2 db EMPORIO 762 mm / Pasztell zöld

PXC090C01

Fényűző, elegáns és rendkívül kényelmes

Bemutatjuk az EMPORIO 2db 762 mm magas, matt fekete színű bárszék szettet - tökéletes kiegészítője otthonának, amely az eleganciát az első osztályú kényelemmel ötvözi. Ideális konyhába, étkezőbe vagy társalgóba, ezek a bárszékek barátságos helyet teremtenek a pihenéshez a családdal és a barátokkal való közös időtöltéshez.

Minőség, amelyre számíthat

Stabilitás és tartósság:

A székek lábai gondosan szűkítettek és kiváló minőségű acélból készültek, ami hihetetlen stabilitást és tartósságot garantál. Mindegyik szék akár 120 kg-ot is képes elbírni, ami a masszív felépítés és a hosszú élettartam bizonyítéka.

Állítható lábak:

A megfordítható lábaknak köszönhetően a szék még enyhén egyenletlen felületeken is beállítható, így biztosítva a stabilitást a mindennapi használat során.

Szék a kényelemért:

A széket úgy tervezték, hogy a különböző magasságú emberek számára is kényelmes legyen, így biztosítva a tökéletes egyensúlyt a kényelem és a sokoldalúság között.

Nagy rugalmasságú habszivacs:

Az ülés nagy rugalmasságú habból készült, amely kivételes kényelmet biztosít, miközben hosszan tartó használat után is megőrzi alakját.

Vízálló műbőr:

Az ülés felületét vízálló műbőr borítja, elegáns fekete színben, amely nemcsak fényűzően néz ki, de könnyen karbantartható is. Egyszerűen törölje le, és máris olyan, mintha új lenne.

Kiegészítő varrás:

A kiegészítő varrás nemcsak a szék szerkezetét erősíti, hanem modern és elegáns stílust is kölcsönöz, amely bármilyen belső térbe illeszkedik.

Ideális méretek és praktikum

Méretek:

Minden szék mérete 51,6 x 51,6 x 76,2 cm (mélység x szélesség x magasság), így ideális választás bárpultok és konyhaszigetek számára.

Maximális terhelhetőség:

A 120 kg-os maximális terhelésnek köszönhetően a székek kényelmes ülést biztosítanak családja minden tagja és vendége számára

Hagyja, hogy elvarázsolja a 2 EMPORIO bárszékből álló készlet eleganciája és kényelme, és alakítsa otthonát olyan hellyé, ahol mindenki szívesen látja és kényelmesen érzi magát. Rendelje meg még ma, és biztosítsa a vásárlást, amiben nem fog csalódni!

35 960 Ft /2 ks
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 26., csütörtök

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
PXC090C01
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
PU bőr
Felületkezelés
Zöld
Maximális terhelés
120 kg
Szélesség
516 mm
Magasság
762 mm
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: PX054C01

Márka: Paradox

Cipőtartó ülőpaddal EMPORIO / Pasztell zöld

Bemutatjuk az EMPORIO cipőszekrényt ülőpaddal : elegancia és funkcionalitás egyben Keresi a módját, hogy előszobáját vagy gardróbját egy csipetnyi modern luxussal dobja fel? Az EMPORIO cipősarok ülőpaddal a stílus és a praktikum tökéletes kombinációját kínálja. Élvezze az egyedi dizájnt, amely bármilyen belső teret kiemel, miközben olyan funkcionális...
Ár 19 960 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: PX005C01

Márka: Paradox

Taburett EMPORIO / Pasztell zöld

Fedezze fel az eleganciát és a multifunkcionalitást a legjobb formájában az EMPORIO taburettel, matt fekete színben. Ez a kivételes darab tökéletes példája annak, hogy a kézműves tökéletesség hogyan változtathatja a belső teret a kifinomultság és a stílus szimbólumává. Miért érdemes megvásárolni az EMPORIO taburettet? Képzelje el, hogy otthona a luxus új...
Ár 13 560 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: PXC080C01

Márka: Paradox

Bárszék szett 2 db EMPORIO 630 mm / Pasztell zöld

Fényűző, elegáns és rendkívül kényelmes Bemutatjuk az EMPORIO 2db 630 mm magas, matt fekete színű bárszék szettet - tökéletes kiegészítője otthonának, amely az eleganciát az első osztályú kényelemmel ötvözi. Ideális konyhába, étkezőbe vagy társalgóba, ezek a bárszékek barátságos helyet teremtenek a pihenéshez a családdal és a barátokkal való közös...
Ár 33 960 Ft/2 ks
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní