• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Bárszék készlet 2 db CATALA / Fekete matt

PXB04BK

Dobja fel terét egy modern érintéssel

Az étkezőben a magas asztalok divatosak. Képzelje el, hogyan nézne ki a tér elegáns CATALA bárszékeinkkel. Ezt a két állítható magasságú (85-107 cm) székekből álló készletet úgy terveztük, hogy tökéletesen illeszkedjen a különböző bárasztalokhoz. Felejtse el a kényelmetlen és esztétikátlan ülőalkalmatosságokat - a CATALA-val nemcsak stílust, hanem maximális kényelmet is kap.

Miért válassza a CATALA bárszékeket?

- Első a kényelem: Bárszékeink jól párnázott üléssel vannak ellátva, amely hosszú ideig tartó ülés közben is kényelmes marad. Bárszékeink jól párnázott üléssel vannak felszerelve, amely hosszú ideig tartó ülés esetén is kényelmet biztosít. A légáteresztő háló és a háttámla kivágásai optimális légáramlást biztosítanak, így még a forró nyári időben sem érzi magát fülledtnek.

- Állítható magasság: Akár magas bárasztala van, akár alacsonyabb pultja, az állítható magasságú ülés (85-107 cm) könnyen alkalmazkodik az Ön igényeihez. Soha többé nem kell a helytelen ülésmagasság problémájával küzdenie.

- Modern dizájn: A matt fekete szín, a korona alakú háttámla és a kerek talp eleganciát és modern stílust kölcsönöz a helyiségének. Ezek a székek több mint funkcionálisak - ezek olyan dizájndarabok, amelyek megváltoztatják a belső tér általános megjelenését.

- Tartósság és stabilitás. A PP (polipropilén) háttámla, a hab- és poliészterhálós ülés és a fém talp hosszú élettartamot és székenként akár 120 kg-os maximális terhelhetőséget biztosít. Székenként 5,9 kg-os súlyukkal elég könnyűek a könnyű kezeléshez, mégis erősek és stabilak.

  • Méretek: 39 x 42 x 85-107 cm (hosszúság x szélesség x magasság)
  • Súly székenként: 5,9 kg
  • Max. 5,5 kg Terhelhetőség székenként: 120 kg

39 600 Ft /set
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
PXB04BK
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fekete matt
Maximális terhelés
120 kg
Szélesség
400 mm