• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Cipőtartó ülőpaddal CASSA / Fekete matt

PXS75X

Gondolkodott már azon, hogyan kombinálhatja a stílust, a kényelmet és a funkcionalitást a belső térben? Bemutatjuk a CASSA cipőszekrényt ülőpaddal / matt fekete - a tökéletes megoldás minden előszobába, irodába, recepcióra vagy üzletbe. Ez az elegáns bútordarab egyesíti a modern dizájn és a praktikus használat legjobb tulajdonságait.

Főbb jellemzők:

1. Tartós és erős anyag:

A cipőtartó elsősorban fémből készült, ami garantálja a hosszú élettartamot, valamint a nedvességgel és a deformációval szembeni nagyfokú ellenállást. A fémelemeket úgy tervezték, hogy ellenálljanak a napi használatnak, és még mindig úgy nézzenek ki, mint új korukban.

2. Elegancia és kényelem:

A fém és a puha ökobőrrel kárpitozott ülés kombinációja luxus megjelenést kölcsönöz a cipőtartónak. A puha ülés maximális kényelmet biztosít a cipők fel- és levételénél, amit nemcsak Ön, hanem vendégei is értékelni fognak.

3. Funkcionalitás és tárolóhely:

A cipőtartó két tágas cipőpolccal rendelkezik, amelyek funkcionálisan háló alakúak. Ezeken a polcokon akár 8 pár cipő is elfér, legyen az felnőtt vagy gyermekcipő. Így minden cipője rendezetten és könnyen hozzáférhetően marad.

4. Sokoldalú kialakítás:

A matt fekete szín és a rusztikus üléskeret időtlen megjelenést kölcsönöz a cipőtartónak, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe. Akár modern, ipari vagy klasszikus stílusa van, a CASSA cipőtartó mindig elegáns és stílusos lesz.

5. Állítható lábak:

Az egyenletlen padlók esetében értékelni fogja az állítható lábakat, amelyek biztosítják a cipőtartó stabilitását, és megakadályozzák, hogy meginogjon. Cipői biztonságban és mindig a helyén lesznek.

Termék leírása:

- Szín: barna, fekete

- Anyag: forgácslap, fém, ökobőr

- Méretek: 80 x 30 x 48 cm (szélesség x mélység x magasság)

- Max. Ülés terhelhetősége: 90 kg

- Max. 5 kg

23 960 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 26., csütörtök

Termék részletei
PXS75X
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
PU bőr
Felületkezelés
Fekete matt
Szélesség
800 mm
Magasság
480 mm
Mélység
300 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: PXRFB002G02V1

Márka: Paradox

6 darabos tárolódoboz készlet ALAMO HOME / Szürke

Bemutatjuk az ALAMO HOME 6 darabos tárolódoboz szettet - tökéletes választás a rendezett és stílusos otthonhoz! Keresi a módját, hogy rendszerezze a rendetlenséget és egyúttal feldobja a belső terét? Az ALAMO HOME tárolódoboz szett tökéletes megoldás, amely ötvözi a funkcionalitást a modern dizájnnal. A tartós, nem szőtt anyagból készült dobozok bőséges...
Ár 5 996 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: F002409

Márka: Gamet

Akasztó MIKEL S / Fekete matt

Bútor fém fali akasztó elülső rögzítéssel. Kombinálható más méretű, azonos kialakítású akasztókkal. Az akasztó rögzítéséhez szükséges csavarokat a csomag tartalmazza.
Ár 236 Ft
Bővebben
Gamet
Dodanie do 3-4 dní