• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Cipőszekrény ülőpaddal MEXIKÓ / Fehér fa

PXHS30W

Bemutatjuk a MEXICO cipőtartót ülőpaddal - egy forradalmi darabot, amely a rend és a kényelem oázisává varázsolja a bejárati területet. Nincs többé egyensúlyozás öltözködés közben és káosz a szétszórt cipők miatt. Ez a termék több mint praktikus; ez az Ön új segítőtársa, amely megkönnyíti a mindennapokat.

Támogatás és kényelem egyben

Képzelje el, hogy kényelmesen ül egy puha, 4 cm vastag párnán, amely nemcsak kényelmes, hanem szilárd is. A mesterséges fa szerkezet akár 150 kg-ot is elbír, így minden alkalommal, amikor leül, biztonságot és stabilitást nyújt. Nem kell többé a falnak támaszkodnia és remegnie, amikor felveszi a cipőjét - dőljön hátra és élvezze a kényelem pillanatát.

Rendezze el cipőit egyszer és mindenkorra

Elege van abból, hogy cipői állandóan egymásra vannak halmozva? A MEXICO cipőtartó hatékony megoldást kínál. Két tágas polcán akár 6 pár cipő is elfér, a magas rekesz pedig ideális a bokacsizmák számára. És ez még nem minden - fordítsa meg az ülést, hogy felfedezze a rejtett tárolóhelyeket a kefék, kesztyűk és egyéb kiegészítők számára.

Gyors és egyszerű összeszerelés

Nem kell mérnöknek lennie ahhoz, hogy ezt a cipőtartót összerakja. Mire vársz még? Az egyszerű és világos utasítások a számozott alkatrészekkel együtt lehetővé teszik, hogy a cipőtartó hamarabb használatra kész legyen, mint gondolná.

Helytakarékos és könnyen karbantartható

Felejtse el, hogy cipőtartó állványa felesleges helyet foglal. Úgy terveztük, hogy a kapacitás csökkentése nélkül illeszkedjen a helyiségébe. És a karbantartás? Csak egy nedves ruhával, és a PU-bevonat vagy a fa panelek újra olyanok lesznek, mint újkorukban.

A MEXICO cipőtartóval a kényelem és a funkcionalitás tökéletes kombinációja. Dőljön hátra, vegye fel a cipőjét, és induljon el a világba, vagy élvezze a pihenés pillanatát, amikor hazatér. Ez a termék nem csupán egy bútordarab; ez egy befektetés az Ön kényelmébe és rendjébe.

Ne várjon, változtasson otthonán még ma. Lépjen egy új napba a MEXICO ülőpados cipőtartóval, ahol a kényelem és a funkcionalitás tökéletes harmóniában találkozik.

25 160 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 23., hétfő

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
PXHS30W
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Forgácslap
Felületkezelés
Fehér
Szélesség
800 mm
Magasság
440 mm
Mélység
300 mm