• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

VIANO 1000 / Fekete matt - vintage fa - cipőszekrény zsámollyal

PXB078B01

Enter Comfort

Képzelje el, hogy egy hosszú nap után hazaérkezik, és a rendetlenség és káosz helyett egy hangulatos és rendezett bejárati tér fogadja. A VIANO zsámoly zsámollyal pontosan az, amire otthonának szüksége van. Meleg rusztikus megjelenésével, barna paneljeivel és fekete acélszerkezetével új dimenziót hoz bejáratának. Kombinálja a kabáttartóval, és már a küszöbön átlépve otthon fogja érezni magát.

Több hely, kevesebb káosz

A VIANO cipőtartó 100 cm hosszúságával két tágas polcot kínál, amelyeken 8-10 pár cipőt rendezhet el. A felső polc ideális a munkatáska vagy egyéb kiegészítők tárolására. Hozzon létre egy tiszta és barátságos bejárati teret, amely minden nap szívesen fogadja Önt.

Stabil és kényelmes

A masszív acélszerkezetből és minőségi forgácslapból készült cipőtartó állvány akár 100 kg-ot is elbír. Ez azt jelenti, hogy kényelmesen ülhet rajta, miközben a cipőfűzőjét köti, vagy várja, hogy mások elkészüljenek. Tartóssága biztosítja, hogy még évekig élvezhesse előnyeit.

Könnyű összeszerelés

Aggódik, hogy az összeszerelés nehéz lesz? Nem kell! A VIANO számozott alkatrészekkel és egyszerű utasításokkal rendelkezik, amelyek lépésről lépésre végigvezetik Önt a teljes folyamaton. Nincs többé összeszerelési stressz, csak egy gyors és problémamentes élmény, amely után megcsodálhatja új cipőtartóját.

Mit kap?

A két rácsos polccal ellátott cipőtartó mellett illusztrált útmutatót, egy összeszerelési készletet és egy lenyűgöző dizájnt is kap . Ez a bútordarab modern színt kölcsönöz előszobájának, nappalijának vagy hálószobájának.

Ne késlekedjen a választással! A VIANO zsámoly zsámollyal nem csak egy bútordarab, hanem befektetés az otthona kényelmébe, szervezettségébe és stílusába. Rendelje meg a sajátját még ma, és fedezze fel, hogy új módon élvezheti minden otthonát.

25 960 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Termék részletei
PXB078B01
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél/fa
Felületkezelés
Fekete matt
Szélesség
1000 mm
Magasság
450 mm
Mélység
300 mm
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: PXBS73X

Márka: Paradox

VIANO 730 / Fekete matt - vintage fa - Cipőtartó ülőpaddal

Enter Comfort Képzelje el, hogy egy hosszú nap után hazaérkezik, és a rendetlenség és káosz helyett egy hangulatos és rendezett bejárati tér fogadja. A VIANO cipős szekrény ülőpaddal pontosan az, amire otthonának szüksége van. Meleg rusztikus megjelenésével, barna paneljeivel és fekete acélszerkezetével új dimenziót hoz bejáratának. Kombinálja a...
Ár 25 160 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní