• Banner

  • Banner

  • Banner

Töltőmodul bútorba LINKY USB A+C / Fekete matt

5049417

A Linky töltő USB-A és USB-C portokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az elektronikus eszközök széles körének, például okostelefonoknak, táblagépeknek vagy fényképezőgépeknek a gyors töltését, függetlenül azok töltőcsatlakozójának típusától.

Két portjával nagyobb rugalmasságot és kényelmet biztosít a használatban azoknak a felhasználóknak, akiknek egyszerre több elektronikus eszközt kell tölteniük.

Fejlett biztonsági funkciókkal rendelkezik, például túlterhelés-, túlmelegedés- és rövidzárlatvédelemmel. Így mind a töltő, mind a csatlakoztatott eszközök mindig védettek maradnak.

Kompakt és sokoldalú kialakításának köszönhetően ideális otthoni bútorokba, irodába vagy bármilyen olyan helyre, ahol töltésre van szükség.

Ráadásul kis mérete lehetővé teszi, hogy háromféle szerelési lehetőség közül választhasson (felületi süllyesztett, oldalsüllyesztett vagy alulról süllyesztett).

Fekete műanyagból készült, és mindent tartalmaz, ami a felszereléshez szükséges, például egy töltőhegyet, egy 1,8 m hosszú USB-kábelt, egy 15 W-os 5V-9V-os fali töltőt, egy dekoratív süllyesztett burkolatot, egy dekoratív felületi burkolatot, csavarokat és rögzítőelemeket.

16 800 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Na objednávku

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. október 3., csütörtök

Termék részletei
5049417

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Fekete
Hálózati végzáró
Nem
USB-adatok
Nem
USB töltés
Igen
HDMI
Nem
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 103374000

Márka: EVO Line

Vezeték nélküli QI töltő / Fekete

Vezeték nélküli töltés QI technológiával A mobiltelefonnak rendelkeznie kell vezeték nélküli töltési lehetőséggel. A töltéshez nincs szükség kábelre Felülről vagy alulról szerelhető Egyedi kialakítás bármilyen belső térbe A töltés megkezdését hangjelzés, a töltés állapotát pedig kék LED jelzi Csúszásmentes kialakítás Könnyű felszerelés a 79 mm-es furattal
Ár 86 400 Ft
Bővebben
EVO Line
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 5221125

Márka: Emuca

Beltéri 2 x USB asztali töltő 25mm PLUGY / Fémes szürke

25 mm átmérőjű USB asztali töltő. Az otthoni bútorba süllyesztett Plugy USB-csatlakozóval könnyedén tölthet mobiltelefonokat és táblagépeket a konyhában, a nappaliban vagy az irodában. A készülék 1 USB Type-A és 1 USB Type-C porttal rendelkezik, amelyek 3,0-20W-os gyorstöltést tesznek lehetővé az elektronikus eszközök széles választékához (USB-A 18W:...
Ár 8 640 Ft
Bővebben
Emuca
Na objednávku

Cikkszám: 166452

Márka: Asa

Belső konnektor VERSATAG 1 x 230V + USB / Fekete matt

Egyszerű konnektor, kompakt méretekkel, amely számos alkalmazáshoz alkalmas. A konnektor előnye, hogy egyaránt felszerelhető 60 mm-es furatba és a csomagban található opcionális gyűrű használatával 80 mm-es furatba is. A legtöbb kerek kábeltömlő például így helyettesíthető. , A konnektor fekete színű, a konnektor felszereltsége pedig 1x 230V és 1x USB "A"...
Ár 14 880 Ft
Bővebben
Asa
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: ZEOBOX-CZ

Márka: Interex design

Kidönthető hálózati konnektor 1x230V + USB töltés A-C / Fekete matt

Modern és ergonomikus kialakítású konnektor íróasztalba vagy bútorba való beépítésre. Nyitás gombnyomással, zárás kézi nyomással. A konnektor a felhajtható részen 1x 230V-os aljzattal, USB töltőportokkal 1x USB-C 1x USB-A (5V / 2,1A) és a felhajtható rész mellett elhelyezett vezeték nélküli töltővel (max.5W ) van felszerelve. A flip-doboz már fel van...
Ár 37 200 Ft
Bővebben
Interex design
Dodanie do 3-4 dní